slmtly 发表于 2019-9-5 20:34:48

新到床上尤物Cando痴女够放! 36D迫爆巨乳好好揸舌吻推油

Roy d泰妹论质索&服务最有保证,一于揾Cando,见到真人比相更索!!腰细细但对波唔细,仲好大! 36D迫爆巨乳,脤卜卜一手揸唔晒,又有靓pat pat,有前有后,睇到我鸠都硬...Cando眼神好鬼淫荡,笑容灿烂,经验话我知呢种囡囡一定好玩,够放够淫,跟手入房博命啦!

大家除衫裤后, Cando美好身段展现我眼前,我JJ好快扯升旗,囡囡冲凉慢慢同我冲洗,一路洗一路用对波系咁磨我背面&心口,慢慢滑落去磨我细佬,非常温柔,技术亦好,跟住渠企系到用只手捉住我枝棍磨佢个pat pat,又搵佢个鲍鱼刷系咁磨,淫声细语,再来水中吹箫,箫到硬爆先返上床再玩啦。

上床后,囡囡尽善尽美为客人服务,推油按摩R pat pat,之后转身一轮大车!渠再由上身锡到下身,到环保吹,吹到fing晒头,上下咁chok,佢好吹得而且吹左好耐时间,其实有d想叫渠吹爆既冲动...不过又想屌,叫停上套。

**** Hidden Message *****

drmazi 发表于 2019-9-5 22:19:12

linkx 发表于 2019-9-6 01:41:01

she looks great

331767943 发表于 2019-9-6 08:49:09

真的假的啊

stupid7 发表于 2019-9-6 09:17:28

Let's take a look first!

012345678900 发表于 2019-9-6 10:08:18

tomwest 发表于 2019-9-6 20:05:02

小爽 发表于 2019-9-8 00:25:13

谢谢谢谢谢谢谢谢谢谢

poiu09876 发表于 2019-9-8 08:24:31

感谢分享。

雅舒达 发表于 2023-4-1 12:28:22

真的假的啊
页: [1] 2
查看完整版本: 新到床上尤物Cando痴女够放! 36D迫爆巨乳好好揸舌吻推油