rayabbie 发表于 2019-9-6 21:52:38

可谓百变,今次做学生妹,SM女神玩角色扮演:工人之诱惑,强暴水帘洞

玩SM玩到出神入化,服务又多元化,专长包括支配,羞辱,高潮控制,舔脚,最正仲有角色扮演,小弟最钟意角色扮演,扮演慨要同生活息息相关,咁样扮起上来先够真实,一真实就会入戏同肉紧,过程就会好好玩,要知道麻甩佬出去滚,最重要咪系求就手,有唔少男士都钟意偷食屋企个工人,事关日对夜对,容易落手兼得手,呢次同sM女皇玩扮演工人之诱惑,话说我呢个麻甩佬主人放工返到屋企,眼见工人sM女皇慨全身肌肤白白滑滑,一身性感内衣Look,着住T-BACK执屋,大Show出个八月十五,股之诱惑,我睇到硬晒汰,一边自渎一边欣赏工人执屋慨诱人姿势,仲未够,扮完性感执屋,仲扮诱人冲凉,工人专登唔闩门,一边冲一边自摸畀我睇,波地玲珑浮凸,胸前对36C大波,又大又弹手,哗!哗!哗!不得了,结果不敌工人慨诱惑,突然想侵犯渠,当工人一冲完,便即时推渠落沙发,伸手非礼渠下体,水帘洞已湿气十足,我支长枪同时亦破裤而出,逼工人为我吹箫,渠当然乖乖就范,集中攻击长枪慨敏感部位,吹到我硬态十足,笠袋强暴,长枪狠狠咁轰炸工人慨水帘洞,性致高昂,享受一个既疯狂又刺激慨诱惑之旅

**** Hidden Message *****

liwei175 发表于 2019-9-6 23:05:39

jimao1985 发表于 2019-9-7 16:40:39

还好还好啊 发表于 2019-9-7 20:53:33

是哈哈哈哈

288436 发表于 2019-9-7 21:14:31

哈哈哈,水字数用来回帖

288436 发表于 2019-9-7 21:14:32

哈哈哈,水字数用来回帖

poiu09876 发表于 2019-9-8 08:22:39

感谢分享。

331767943 发表于 2019-9-9 09:47:27

真的假的啊

1326812345 发表于 2019-9-9 15:33:44

jingzhengri 发表于 2019-9-9 21:21:30

果断MARK,前十有我必火
页: [1] 2
查看完整版本: 可谓百变,今次做学生妹,SM女神玩角色扮演:工人之诱惑,强暴水帘洞