爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

MSM女皇修长美腿,冰火,水簫,环保,口爆,颜射,吞精...

ilxd 发表于 2019-9-26 20:25:35 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
因為睇咗佢啲報告,各位師兄對佢風評都好好,又夠姣,所以就揾咗佢試一試口爆係什麼感覺!身材約175cm,39D真波,健康膚色,沖涼有BM,水中簫樣樣有,水中簫仲吹左好耐,我就由佢吹等我小弟弟有咁硬時得咁硬,好讓一陣更容易投入狀態!床又攬又錫細車一陣,前戲爽到震,都係先來個BODY漫遊全身,好專心同我漫遊,由耳垂耳洞一直咁錫落去,奶頭,到棍身,條利從上到下奶勻曬,全程淫聲不絕,響徹耳邊。接住六九環保吹,含到碌嘢實曬,橫簫直笛琴聲悠揚,吹到條鳩硬如鐵筆咁,估唔到佢條俐好鬼實正!佢隻鮑魚展現系眼前,粉嫩鮑一隻,忍唔住摸落去,巢佢支西,又用舌尖舔佢陰核,再用俐尖鑽入佢個西洞,搞到佢典來典去,期間重送多幾野深喉俾我,條脷又識係我龜頭上打圈,搞到我特別興奮,之後佢加快速度,下下深喉,直入喉核,佢吹到"雪雪聲",好過引,我身上 & 頭頂愈黎愈熱,感覺有股煙直衝頭頂,我小弟弟又愈黎愈硬手口並用,我又小小佢把口,勁high!! 慾火難耐,跟住我吖一聲,打咗個冷震,爽到我忍唔住當堂俾佢吹爆咗!爆晒入佢口裡面,一身鬆晒態度勁好,又無黑面,佢潄口後仲替我清理小弟弟,十分細心,之後陪我去沖涼!值得一提嘅系佢口技真係超班,好似知我想點咁,可以lead住我去,特別埋尾佢知道我差不多黎料時,佢更口手並用,不繼發出呻吟聲,又摔我lin lin,吹奏加快,一口含曬,真係要好好讚讚佢!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lkjhpoiu0987 发表于 2019-9-27 00:48:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
lkjhpoiu0987

pongpong0517 发表于 2019-9-27 03:00:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

pongpong0517 发表于 2019-9-27 03:00:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

poiu09876 发表于 2019-9-27 10:02:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

stupid7 发表于 2019-9-27 10:55:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Let's take a look first!

dcjk 发表于 2019-9-27 11:35:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

xxxss 发表于 2019-9-27 15:51:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享。。。。

rgcy0802 发表于 2019-9-27 17:10:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错。。。。。。。。

secretmcj 发表于 2019-9-27 17:49:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复