爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大S家姐天然36C~初下海亲姐妹双飞

dorgel 发表于 2019-10-20 17:45:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
又SKIP无谓预约上房等无聊过程!叮当,时空门一开,我又出现喺cc系列孖生姐妹间房啦!衰妹鬼鬼马马藏身门后,闩埋门就从后双手遮住我眼用对中程道弹压我背脊度!咦!?好香喎!衰妹仲未肯放手,叫我合埋眼先,跟住就行嚟到我前面就送咗架中型货车我啦!呢个时候我打开眼望住衰妹合埋眼享受住打轮个样真系霖哂!
车咗阵衰妹知我OK,梗系啦!一来我个嘴俾佢个嘴封住咗,二来佢咁亲善既行为都唔OK,我谂都唔算系正常人呀?我呢排真系放踪得太过份,劲钟意喺女女报OK时就上下其手,难得衰妹又受喎,又识得配合喎,隔衫靓萝磨我棍,过瘾,哈哈……
衰妹冲凉绝不马虎咖,帮我冲到干干净净,边冲就边车,边车又边捻雀,我又打手球玩摔核,难为衰妹又要依依哦哦又要服待我,不过玩到好顶瘾!衰妹条脷嘴唇都劲好啜,简直可以话系啜开有感情呀!有相为证咖!依家谂返衰妹条脷,又有啲硬軚添,呵呵…
嗱嗱嗱……呢个绝对系痴女系女教师啰!直情系淫过啲3仔4仔啲女优!我想影啲性感靓相先咋!呢个衰妹就不断系咁又用脚撩呀,又用手搅呀,又用口咬呀,系咁挑逗我!真系萧都俾佢吹挛!

无理由只得衰妹自己叹咖喎!我衬自衰妹下面塞住假狗,我就喂我支肉棍俾佢咬!衰妹HIGH到少少忙我,我喺渠口中抽插甚到顶到好深,衰妹都完全接哂!总之我叫渠咬棍食荔枝啜袋底,衰妹一律照做!仲一副又满足又享受既样,真系睇到我都扯哂火!

我都顶唔捻顺啦,就唔捻再认啦!过胶,唔理衰妹有几HIGH,我一拎开支假狗就一野插入去,阿女嗰一下噢嗰一声,真系最美妙既声音!插着一阵咋,衰妹就痴女回魂,骑返我转头!之又但系,衰妹既骑又真系了得咖,骑到我有少少走火,渠又识得放慢喎!感觉到我有少少放远,渠又识用收阴机喎,真系估佢唔到呀!

衰妹骑到攰啦,我又转下玩对坐又转下玩男上再转我至爱既狗仔式,野野都又快深咁插,衰妹完全着咗ENJOY MODE!我又狂影,到啦士,衰妹又到顶啦,除咗啲声不受控外,渠只靓萝不停咁又扭又后顶,仲要自己用手摔埋核,呢个衰真系识叹呀!衰妹手捉实床单一手摔核,再向后顶再扭腰,又加埋收阴机,搅到我都顶唔顺啦,狂放300零下,爆到九彩!爆完我揽住衰妹扒喺度车住缠绵回气!回完气,我支肉棍软返俾衰妹只正鲍迫返出嚟我先睇到,爆捻咗好叉多子孙呀!

成个摄记大战痴女系女教师刹科啦!激到无轮呀!衰妹知恩图报,事后冲凉都十分体贴,依然有逼车,咁好表现既女女,最衰要飞,如果唔系一定要偷跳出嚟再执多一雨济先得!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rich21 发表于 2019-10-20 20:09:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

chunling 发表于 2019-10-20 21:48:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
分享和回帖是美德............

secretmcj 发表于 2019-10-21 09:33:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

leefai953 发表于 2019-10-21 11:36:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2019-10-21 11:41:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

331767943 发表于 2019-10-21 14:50:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

liwei175 发表于 2019-10-21 19:08:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

adidasnike169 发表于 2019-10-21 19:12:54 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享,感恩感恩

nilis123 发表于 2019-10-25 12:35:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复