nyqs 发表于 2019-10-20 17:50:04

5尺7 35D大波美若天仙高贵气质湿吻包你话正!!

食完,饱晒,真系冇野好讲,TR Super Model真系极品!

美若天仙既样貌,高贵气质,5尺7高挑Model身材,35D级大波、极好渣手、好有弹性好柔软、而最紧要系条腰同Pat Pat、咁大对波挂系咁纤幼既BODY上、而且Pat Pat又翘、加上40寸长腿,简直就系100%真正Model黄全比例!

咁正既MODEL,以为服务一般就大错特错、服务态度好过晒果D开1000慨囡囡、GFF爆晒分,大车特车、波推水萧,深喉环吹更加系不在话下、女女投入放荡、玩过就知好ENJOY!

原本Super Model已经系爆分(论样貌、身材正爆、加埋服务态度GFF、呢位女女已经远超我期望,信TR一定得!)、仲要主动感情沟通,钟意玩GFF既师兄一定啱食,感觉系正到无伦!

样貌:★★★★★★美若天仙既样貌,高贵气质,淫得黎、超识放电、仲要笑得好甜、有星味

身材:★★★★★★ 5尺7高挑Model身材,35D级大波幼腰,Pat Pat翘,40寸长腿正捻到爆!健康肤色、好滑好正!今期最FIT既MODEL

服务: ★★★★★★用心落力,好有HEART,有女朋友GFF,可以大车不在话下、锡LIN奶袋也唔马虎,环吹得我好舒服,咁正既身材波推水萧更加爽到呢,真系差D口爆晒俾佢!

**** Hidden Message *****

rich21 发表于 2019-10-20 20:11:26

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

chunling 发表于 2019-10-20 21:49:55

分享和回帖是美德............

secretmcj 发表于 2019-10-21 09:33:30

不管你信不信,反正我是信了。

012345678900 发表于 2019-10-21 10:18:05

leefai953 发表于 2019-10-21 11:35:56

不管你信不信,反正我是信了。

dcjk 发表于 2019-10-21 11:42:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

WN10000 发表于 2019-10-21 11:53:08

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

331767943 发表于 2019-10-21 14:50:47

真的假的呀

liwei175 发表于 2019-10-21 19:10:57

页: [1] 2
查看完整版本: 5尺7 35D大波美若天仙高贵气质湿吻包你话正!!