爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

旺角五宝大厦Amy超班慨揼骨性手,豪华版BM一试难忘!

wtwone 发表于 2019-10-22 20:06:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
洗完白白趴上床,一开始我便Feel到Amy揼骨有D料到,Amy大场出生工作经验六年有板有眼,手势好好,力度够D穴位揿落去刚刚好,按背脊时渠问我系咪成日要体力劳动?咁你都知,佢话我膊头肌肉好紧,我就同渠讲之前颈椎受过伤所以肩颈经常都崩紧,比渠按完又真系松番无咁痛喎,掂!

揼咗一阵热完身,个背松返些小,Amy问我钟唔钟意踩背?,我话系我的最爱,但因为好多都系半桶水怕比人踩伤,所以已经仔耐无踩背啦,唔知妳掂唔掂?佢话系红裤仔学师出身慨,踩背系渠慨强项,咁就要试吓啦,佢好用心的慢慢踩,一踩就知道渠是有料之人,她话踩背唔可以心急,唔系好易会伤,踩咗好耐,开始邦我响骨,一格一格嚟,真系难以用笔墨去形容,总而知就系好爽好舒服啦!

之后落油抹混全身推油,渠推油都推非常好!到了扫PatPat时个感觉就更加唔知点讲好,渠用指尖撩我春袋,按吓蛋蛋,有D痛但又好舒服,个种Feel都唔知点讲先啱,总之就系细佬比渠搅到细佬硬晒,一时扫大脾根,一时摩春袋,小D忍耐力都会擦枪走火!好啦翻身按前面,落油推胸,捽linlin,之后推肚,Amy推肚可以有消脂作用帮助排毒,我以前都有听人讲过吓!

今日终于可以一试,然后轮到重头戏嚟啦,Amy成个人骑上黎,用对波慢游推我全身,波推好玩系人都知,再加上对大波,简值系高级享受,上上下下推完后,唔使讲搞到我一身松晒,但细佬未呀!

之后就落D香薰油系我全身,Amy用渠全身帮我推,磨,一幅完美身材贴喺我身上此起彼落,场面就是一个豪华版的BM,最重要有求必应又善解人意,立体环回呻吟声此起彼落,令我极度enjoy,双手当然不离渠Body啦,在视觉与听觉剌激下细佬也放松了,事后去冲凉,服务非常好,走慨时候渠又比我摸摸揸揸一轮才走,下次一定要再返食!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rich21 发表于 2019-10-22 20:47:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

还好还好啊 发表于 2019-10-23 07:44:58 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
过时黄花菜

331767943 发表于 2019-10-23 11:53:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

secretmcj 发表于 2019-10-24 15:48:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

poiu09876 发表于 2019-10-29 08:53:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

denglan 发表于 2020-1-31 00:13:49 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
强排式热水器

lee233 发表于 2020-1-31 03:34:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddd

uandtt 发表于 2020-9-25 00:06:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

xxx333 发表于 2020-9-25 19:18:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:):):)

发表回复