fcvy 发表于 2019-11-15 21:13:15

Linda18混血女神,完美body好气质又玩得正宗样靓身材...

样貌:混血美女,好气质又玩得,正宗样靓身材正

身材: 5尺4高挑身材, 34D pink lin青根嫩乳劲好揸,甲肠一流!瘦底,有靓白滑长腿,胡庐身型,新一代美乳天后
服务:鸳鸯浴缸浴,波推,水箫, BB油按摩, R茘子,豪乳甲肠,大车牌,深喉无怨环保吹,口技好好,条利好劲,服侍周到,细心温柔

今日上网见到有个索女!有样有身材,又好气质,渠就系Cc Linda,见佢个对波已经比渠深深吸引住!即刻打电话约时间啦!
话咁快就到咗预定时间, 上到去开门嗰时, 见到渠有D怕丑, 但女女真人真系好索, 身材玲珑浮突, 5尺4高挑身材, 34D pink lin青根巨乳,波涛汹涌! 呼之欲出! Linda 慨胡庐身型, 系我钟意嗰只, 正呀~~~!! 过程好满意, 囡囡做野主动, 整体感觉到囡囡做野好有heart, 同渠一齐冲凉嗰阵玩鸳鸯浴缸浴, D cup嫩波做波推甲肠, 又水箫, 渠有帮我清洁我身体上每一个部位, 仲可以乳交吓, 正!!!
床上有BB油按摩, R茘子, 令我好易进入态度, 之后车车, Afina好快伸脷kiss, 接住啜lin 奶袋, 无怨环保吹, 吹吹吓嗰时仲送咗几吓深喉俾我添叹添, 渠条脷不停咁喺我小兄弟头上打转, 真系好鬼死正, 吹好耐! 带套过程都系个几招, 妹妹有汁水, 同渠玩埋半边鹅脾, 再玩坐莲渣波, 最后男上揸波脷叠脷大车抽插之下, 爽爆收工!! 呢个囡囡服务真系唔话得, 之后帮我细心冲身, 换衫之后就梗系俾钱返归啦~

**** Hidden Message *****

小爽 发表于 2019-11-16 01:53:29

你别对我笑啊,有话好好说,不然你一笑,我就想把我所有的都给你。111111111111111111

331767943 发表于 2019-11-16 11:25:15

真的假的呀

dcjk 发表于 2019-11-16 14:26:06

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

zz498 发表于 2019-11-16 16:56:14

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

19810414 发表于 2019-11-16 17:09:35

膜拜神贴,后面的请保持队形~

9527v 发表于 2019-11-16 20:21:06

ddddddddddd

secretmcj 发表于 2019-11-16 21:10:01

不管你信不信,反正我是信了。

poiu09876 发表于 2019-11-28 07:09:22

感谢分享。

ABC395104 发表于 2023-3-23 21:05:08

页: [1] 2
查看完整版本: Linda18混血女神,完美body好气质又玩得正宗样靓身材...