爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新到小天后Norika靓绝全城35D迫爆大波推油按摩湿吻800抵食

qiusibo 发表于 2019-11-18 20:44:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
马上去品尝吓渠,打电话过去,Booking顺利,入闸后,我话好冻,佢话开定暖炉等我,渠就笑得鬼咁甜,天寒地冻即刻识做揽埋来,将对35D级大波塞入我个心口度,话要帮我取暖,咁样我想唔冧都唔得啦。Norika 5'5高,真人索爆!35D丰满大波,走肥,pat pat又翘,火辣身才!样索人又热情,完全my cup of tea!

浴房冲凉先教好热水,渠有笑容咁请我入去,渠真系细心,见到渠笑容咁甜,气氛轻松晒,识得帮我除衫,自己解开个Bra,35D级大波弹出黎。哇,一齐冲凉,好仔细,有波推,真系想攞渠对波黎夹肠仔,有水中箫,有鸳鸯浴,好正!系浴缸度大玩劲玩,好识调情,好有堕入爱河既感觉,够刺激,直头拍AV一样!

叫渠抹完身翻上床继续,先按摩,开背有力,成日帮客按开,好有经验,技术点都有保证,全身上下按晒后,开始帮我推油,推背,腰,细心推上身,慢慢推落去,推到patpat,扫下扫,好痕,再来漫游,锡lin锡袋,自动帮我环保吹,唔嗌都唔停,好硬下,仲一路含一路,用诱惑既眼神望我,哇!争D比渠吹爆!

到上套都系果D野,女上,男上之类,全程都好配合,大车特车,你点玩就点玩,换狗仔式发威啦,屌都渠鬼死咁嘈,换好多姿势,都屌左好耐时间,最后俾晒尾货渠,休息左阵透下气先同渠去冲凉,搞掂就放抵家用goodbye kiss走人

Norika绝对人靓好招呼,D Cup大波诱人身材,态度好到无人有,配合度高,推油按摩,舌吻大车!整体好有AV feel!做野好鬼落力,钟意大波靓女和好招呼既师兄可以品尝品尝,仲只系800好鬼抵食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2019-11-19 11:30:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

331767943 发表于 2019-11-19 13:58:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

secretmcj 发表于 2019-11-22 09:19:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

poiu09876 发表于 2019-11-28 07:00:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

雅舒达 发表于 2023-4-1 13:02:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复