爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

绝色欲女嘎尔迪索爆身形,白滑真波38寸D坚挺竹筍形,吹...

klxqlqw 发表于 2019-11-22 22:25:50 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
多數都會電話預約定囡囡解決,一開門嘎尔迪就係我杯茶,對腳好自然咁就入左閘、入到去嘎尔迪已經展開一連串搜身,完全顯示出佢豪放既一面,呢個時候我梗係除佢衫楂下波先啦,一對38D波堅挺又彈手,嘎尔迪玩到小弟條肉腸變左支鐵咁硬,嘎尔迪真係利害,之後嘎尔迪主動咁拖左我入去鴛鴦浴,我就順手摸吓嘎尔迪個pat pat,好圓好挺又好肉,條鳩硬了頂住佢妹妹,嘎尔迪就用佢細妹係咁磨我,有互動,波推、水中簫絕對好得,小弟又啜佢lin lin摸蟹嘎尔迪好High,嘎尔迪沖涼時比我攪到好細聲呻吟!忍一忍抺乾身上床,之後嘎尔迪開始挑情由頭錫到落腳,嘎尔迪簫功一流,奶lin啜蛋蛋,獨龍鑽、鑽到眼淚水都標!終於上套出擊,先來我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡狂叫,一輪狂轟猛屌,屌到佢妹妹西水長流,差唔十分鐘,轉位置女上,佢對36D大波係我面前左揈右揈,佢條小蠻腰扭晒圈係咁磨,估唔到活力無限嘅少女,床上技術可以咁勁,攪到我嘅慾望都激起來,最後玩埋推車仔,經我狂轟猛插啪啪啪成十分鐘,細佬俾佢妹妹强烈收陰吸住,壓迫超強,唔理啦!腦內一片空白,只懂向前衝衝衝,屌多百幾激,真係忍無可忍,盡情爆射收工。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

331767943 发表于 2019-11-26 11:13:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

secretmcj 发表于 2019-11-27 03:08:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

poiu09876 发表于 2019-11-27 14:40:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

rich21 发表于 2020-5-25 07:07:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

rambo123456 发表于 2020-7-18 13:11:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
是浓浓淡淡你快点快点到快点看看书看书了零食

从来就是夏晨 发表于 2022-1-25 13:30:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢楼主如此无私的分享

shphilip 发表于 2022-2-17 10:51:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主就是给力

ABC395104 发表于 2023-3-21 00:17:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复