爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

可以出张的美人阿悦,用心服务一流情人

香水有毒 发表于 2019-11-26 19:41:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
近期太多风风雨雨,本来没什么值得高兴,但阿悦真系可以令我忘懮,比到我个多小时的快乐和兴奋所以真系要多谢渠。
阿悦我唔系第一次搵佢,佢个样都算几可爱同靓女有双性感凤眼,笑容满面,皮肤白滑白到对35C大真波都见到D青筋,属于按钟开门会有兴趣入果种。
咁今次点解特意写渠?
因为今次同渠渡过左特别而又浪漫的短叙!!
约渠果时阿悦话知道最近比较乱,如果唔想去渠公司,渠可以出来去酒店玩也ok。
谂左谂又几好喎,以前未试过而且地方一定舒服D,时间又松动些,又唔使怕上落比人眼望望,虽然洗费大左,但也很值得。
book好左较平价酒店就约阿悦当日见面食过晚饭再上房,大家也饱暖思淫欲,何况阿悦本身也属主动的类形,一关门就已经好渴求咁主动帮我除衫,一路除不停扫我搓我只雀,一路边互除衫边走入浴室,最正的系侍浴都同我玩咗好耐,慢慢同我冲兼清洁得仔细,而BM唔系求其用对波夹下擦下,而系揽住我好似海绵咁擦我背脊同正面,最攞命系BM慨同时还伸手搓我细佬同扫袋袋,high到爆,之后玩埋水中箫,真系定力少D都一定比渠玩爆左。
上到床保持淫妇本色,用柔滑玉手不停咁扫我乳头同我只雀,之后仲主动环吹,吹得舒服兼有深喉,顶唔顺立即上套要同佢个圆滑屁股玩推车,推车夹起个妹妹令渠入面更加窄,加上叫床反应自然!一直推多几十下见渠高潮时的急速叫床声我再也忍不住同步上高峰了………
两条肉虫光脱脱揽住休息左一阵,淫娃果然系淫娃,好立动又成功令我2连发!!原本阿悦仲想追加多一Q,可惜小弟真系无咁既本事.....2Q已经脚仔有D软了....
虽然咁样玩花费会多左,但我也觉得物有所值,我话都明下次会返食咁玩,个淫娃仲挑我机话要我破记录足3Q先准我走!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

331767943 发表于 2019-11-26 22:02:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

secretmcj 发表于 2019-11-26 22:21:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xiaofatcong 发表于 2019-11-27 00:01:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

rich21 发表于 2019-11-27 06:23:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

NJB2014 发表于 2019-11-27 09:23:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

poiu09876 发表于 2019-11-28 07:43:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

ljm987 发表于 2019-11-29 19:13:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不知道是真是假

cloes 发表于 2019-11-30 17:30:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

cloes 发表于 2019-11-30 17:30:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复