evasyy 发表于 2019-12-16 20:30:17

Scala潮爆索样34C天然大波妹妹劲窄大车口爆

身材:5'4,靓pat, 34C天然大波,腰细箩圆,妹妹劲窄,多水多汁,唔肥好揽又好砌!

服务:主动,好放好顺得人,淫淫地,前后侍浴, Body,水箫,大车牌,按摩推油R荔枝,深喉环保吹,口技吾错,骑功都好落力, AV口爆

上网简左Scala就打去booking,准时上房入闸,哇!女女坚正!真人靓过广告相!鬼妹混血feel,迷人电眼,笑容甜美,有D AV女优feel,青春可人,女女一d都唔肥,靓pat,皮肤好白好滑, 34C天然大波,腰细箩圆,胡卢身材,睇到喷鼻血!

渠慢慢帮我除衫除鞋除底裤,一路除都一路keep住笑容,冲凉玩水焦,又玩Body,好有heart,系冲凉房我已经不停同渠车又揸渠对波!床上仲happy,先享受ISO按摩推油R荔枝,女女啜lin奶袋,吹功都极佳, AV式吹奏,环保人员,深吞热棒,仲有眼神交流,意淫!

正场上套,女女水源超多好姣,叫得都几放,玩左几种方式,最尾渠见我支力,主动骑马,向上望揸波波!坐多几坐,我就快忍唔住,女女坐莲落力,呻吟声此起彼落,我最后发射,妹妹好窄,夹到我JJ爽到无伦,最后口爆结尾!!之后一齐冲凉,冲凉仲同我车,好feel到晕!

**** Hidden Message *****

dcjk 发表于 2019-12-16 22:39:10

膜拜神贴,后面的请保持队形~

nigo 发表于 2019-12-16 23:02:35

感谢楼主热情分享

jjbombsky 发表于 2019-12-17 01:44:08

膜拜神贴,后面的请保持队形~

secretmcj 发表于 2019-12-17 10:16:56

不管你信不信,反正我是信了。

331767943 发表于 2019-12-17 12:04:33

真的假的呀

9527v 发表于 2019-12-17 12:06:45

gggggggggggggggggggggg

zhang04 发表于 2019-12-17 18:45:56

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

rich21 发表于 2019-12-17 19:45:46

啥也不说了,楼主就是给力!

mm23456 发表于 2019-12-18 22:03:21

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2
查看完整版本: Scala潮爆索样34C天然大波妹妹劲窄大车口爆