paranoia 发表于 2019-12-18 21:14:18

乐乐18清纯性感幼腰、上下粉嫩给我初恋感觉

样貌:后生靓妹仔、青春可爱、真人无捞味仲正过广告相
身材:幼齿身材、纤腰鸡包仔、身型都几好、够fit又够索、皮肤白滑、细细粒易
技术:吹功ok 、我有车牌、最紧要听教听话可车可食鲍、无怨吹、少毛PINK GAP,正到爆。
态度:全程笑容满面!
第一时间睇睇真人相、幼幼FEEL既Cc乐乐18学生妹岩我、知Cc从无调包、就打电话约、一切顺利。
到达目的地、入房见真人萌爆、眼大大超精灵、一脸纯情,唔OK就唔系男人,报钟先。女女帮我除衫冲身,有待浴,任我摸任我摷鸡包仔,狂啜对lin,渠都好投入下。
冲完返上床、我迫不及待未等渠反应过来、轻抚她发肉紧既鸡包仔、渠已经有反应、 LIN头都扯旗、顺手摸到渠妹妹已经好湿、细佬未用口已经举旗先、渠见我咁、女女翻身开始出击吹9我、一路吹对波就右左咁摇、渠有渠吹我有我玩、吹到咁上下,上套、入又湿又窄既妹妹、下下插到入被包到实一实,真系不得了----劲过「肛本0.0000001 」,仲车来车往,转POSE反转男上插到渠卜卜声,再狗仔加速推爆,好舒服,休息下先,妹妹帮我冲身,我就比低家用,最后当然系情人式吻别。
GIRL FRIEND FEEL既靓女幼幼、唔返食对唔住自己。
萌到爆!
Cc乐乐18初下海1x岁高妹~一线Pink Gap~A版新世纪性福战士.凌波丽

**** Hidden Message *****

nigo 发表于 2019-12-18 23:12:57

感谢楼主热情分享

331767943 发表于 2019-12-19 11:26:16

真的假的呀

dcjk 发表于 2019-12-19 13:30:47

哥顶的不是帖子,是寂寞!

secretmcj 发表于 2019-12-21 11:21:35

不管你信不信,反正我是信了。

poiu09876 发表于 2019-12-29 09:45:27

感谢分享。

ABC395104 发表于 2023-3-23 01:59:54

页: [1]
查看完整版本: 乐乐18清纯性感幼腰、上下粉嫩给我初恋感觉