爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

超模mina完美body大圈女神热情又有heart幼腰长腿粉lin

dengxin 发表于 2019-12-31 21:33:02 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
短评:集样靓,身材正爆(高,瘦,firm天然大靓波,幼腰,长腿),服务好有女友feel于一身.粉lin加分加分加分。
69大车环保吹口爆应有竟有
样貌: ★★★★★女人味非凡非常迷人大眼水灵非常淫荡咀唇好性感
身材: ★★★★★★前突后翘,有傲人身材,心口一对D级大波,未除衫就涨卜卜、除左衫就对波就弹下弹下,坚挺得黎好有弹性、引死人咩,仲要有萝又有腰,个PAT又翘又好肉,皮肤好白滑、好白滑,非常非常DAP得杯落!
服务态度: ★★★★★★女友FEEL(GFF)大车大咀大锡、波推水萧、加埋渠周X娜既身材真系冇得FIGHT !
Cc超模mina服务第一倾情湿吻无怨深喉态度一流
等左几分钟,终于上得,多谢安排。上到房见真人,掂,眼大大相貌她标致,好招呼仲有D淫荡,事业线又长又深,睇到我流晒口水,掂!报左钟先,帮我除衫除裤,呀女一除BRA,果然系BIG BALL荡漾,而且系靓浅啡LIN,好鬼引人,正到我玩到唔舍得停手!揽揽锡锡左一阵,有女朋友FEEL,拖我一齐去洗白白,有波推水萧,水萧个阵唔小心俾佢吹爆左、真系估唔到o靓模都有口爆 、不过咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆A版X秀娜既心愿,Cc超模mina帮我抹身,细心,抵锡!
上到床,我问可否加钟、因为Cc超模mina实在系太正、SERVICE果然有翻咁上下、加左钟之后,我地大车左阵先,然后Cc超模mina帮我奶晒全身,又锡LIN,又奶袋,之后环吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,渠赞我下面好大,我又赞翻渠对波仲大,呀女好LUM,又将对波波摇下摇下,认真壮观,我细佬硬上加硬,直头起立敬礼 ,Cc超模mina见我已经系最强状态就帮我上套。
先女上,边UN边搓荡乳,然后起身锡LIN LIN ,再大车左阵,转POST,男上,渠边比我插边揽实我,同埋系我耳边轻轻呻吟,叫我大力D,睇佢个淫样就知佢好鬼舒服,再转个POST,狗仔猛推,系呻吟同晃荡美乳之下,终于完事,羽晴揽住我休息左一阵,先去冲凉,成身舒服晒,好满足,多谢推介!抵食!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

liwei175 发表于 2019-12-31 23:04:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

kenmingken 发表于 2020-1-1 02:21:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

kkkkjjjj 发表于 2020-1-1 06:32:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

poiu09876 发表于 2020-1-1 08:30:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

331767943 发表于 2020-1-1 15:37:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

rich21 发表于 2020-1-1 19:48:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

secretmcj 发表于 2020-1-1 20:39:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

NJB2014 发表于 2020-1-2 09:47:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ffhgb 发表于 2021-8-10 20:18:30 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啦啦啦啦啦啦啦

发表回复