rayabbie 发表于 2020-1-19 21:19:51

新女性感小野猫屌得吹得啜得乜都得,让你45分钟尝尽口爆,西爆,乳爆

王天不负有鸠痕,终于比我搞捻掂,就搵咗性感小野猫大战,少女身材,竹笋36D靓波,坚挺迷人,有波有箩,青春无敌,靓样十足某位女明星咁,肤色雪白慨脸,充满纯洁感觉,电眼仲含情脉脉地望我,好捻诱惑,入到工作室,激情拥抱;好有感觉,仲好好殷勤招呼,入去冲凉,细心侍浴,波推小不了,好戏来了,冰火水箫,冷温水交替含鸠,未算劲,李斯得林,冰蓝箫,嗰种簿荷刺激真系爽到晕,渠条摩打脷不停扫我龟头,又奶我支掍,睇佢个样想食咗我咁,真系淫!床上,服侍我趴低,先来按摩推油,开背有力有手势,功架十足,技术好掂,慢慢按摩埋全身,推油真系推得好好,好用心去为我推松全身,成个人真系舒服晒,推埋前列腺,手势一样咁掂,掂到无心享受。囡囡施展浑身解数,由头锡到落细佬度,然后手口并用进行刺激,环保吹奏,啜鸠头,濑鸠根,深喉不断,淫荡电眼,几乎畀佢电晕,可想而知渠电力有几强,捽几吓渠细妹已喷晒水,淫娃天生性爱狂,首先来个性感小野猫骑功了得,配合呼吸声有节奏地骑我,渠条腰扭力又够,un到我兴奋过玩过山车,玩咗阵先玩男上,擘大渠对脚,尽情出出入入,性感小野猫好受落,越叫越大声,听到水声唧唧流落张床到,再来个箩友又圆又够肉,揸住大箩友狂推猛抽,真系正到冇朋友,好快就中奖派彩,事后揽住我又倾左阵,再帮我冲凉,着衫比家用,临走前仲有goodbye kiss。囡囡咁多水多汁,又好服务,又咁淫荡,下次一定再番食。

**** Hidden Message *****

331767943 发表于 2020-1-19 21:47:01

真的假的呀

dcjk 发表于 2020-1-19 22:15:53

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小爽 发表于 2020-1-20 01:24:57

012345678900 发表于 2020-1-20 08:31:55

AV7744 发表于 2020-1-21 14:05:35

yes456aa 发表于 2020-1-21 17:05:31

yesyesyesyes

secretmcj 发表于 2020-1-22 11:12:19

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

Vincentnew 发表于 2020-1-23 10:44:39

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

beijingson 发表于 2020-1-24 12:42:34

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3
查看完整版本: 新女性感小野猫屌得吹得啜得乜都得,让你45分钟尝尽口爆,西爆,乳爆