爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

穷捻丧锄女医师

qiusibo 发表于 2020-2-29 20:30:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
頂你個肺o丫! 一單肺炎疫病就搞到我紮炮紮足成個幾月   
BTW冇計喇! 而家疫情嚴重加上自己又細撚膽咪只有忍住先啦!
我已經好撚忍得o架喇! But咁樣忍法對於我呢D死淫撚來講真係好撚辛苦o架   
屌o丫!真係紮炮紮撚到我條鳩仲硬撚過鐵  再咁忍法會唔會忍到係個鼻噴撚晒出o黎o架
忍無可忍喇!死就死喇! 一於下定決心出發
以我而家谷到咁撚行o既情況 睇o黎都係要找[救火英雄]卡卡  來喪屌一番至救得到呢場火災o架喇
重點係:卡卡間辦公室真係十分清潔衛生   真係令我今鋪玩得非常放心同安心
因為太鳩硬o既關係急急去洗白白消毒清潔一番 出來後卡卡唔知係邊鬼度拎o左件醫生袍同個聽筒出來話要同我玩扮[醫生與病人遊戲 ]喎!

佢一邊同我玩聽心跳就一邊舐鳩我全身 真係被佢舐撚到我差D忍唔鳩住射出來咁濟 見佢咁撚淫我就老實不客氣一條硬撚就隊入佢口度就插 佢真係好吹得我咁大條頂晒入去佢都可以完全深喉成條吞晒夠堅呀! 屌佢個口就已經爽到我完全慾火焚身喇! 不過點都要忍多一忍o既 因為喪鋤佢個濕滑又緊窄o既妹妹先至係[是日精選]的主菜 屌口屌到我硬到冇朋友順住個勢就按低佢又係一招男上硬撚直搗佢o既濕穴深處  :saliva: 我就係咁用我個絛6吋幾o既硬撚 下下入到佢盡頂到入晒佢子宮頂   而卡卡會非常享受咁用佢濕滑又緊窄o既妹妹全程緊箍住我條硬撚 我一邊不停用盡奶力加速屌佢!佢就一直攬實我大聲呻吟又舐又咬鳩我肩膀 屌到忍無可忍時我又可以直接拔出對住佢塊面o黎射 見佢俾我射撚到一面都係真係精:saliva: 場面真係好撚淫亂:saliva: 好撚死正呀 好似我今次咁出得咁撚爽真係冒小小險都絕對是值得的

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rich21 发表于 2020-2-29 23:35:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

bigbobo888 发表于 2020-3-1 03:27:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2020-3-1 11:41:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

dcjk 发表于 2020-3-1 11:48:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

lee233 发表于 2020-3-1 13:46:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
uuuuuuuuuuuuuuu

331767943 发表于 2020-3-1 14:02:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

331767943 发表于 2020-3-1 14:03:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

331767943 发表于 2020-3-1 14:03:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

Vincentnew 发表于 2020-3-2 23:52:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复