爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

由轻到重唔系乱按,跟住就用对大波同我波推全身,身心都比渠推到松哂,真系好捻正

ilxd 发表于 2020-8-10 20:59:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
虽然我已经有个谈婚论嫁慨女朋友,渠样样都好,但就系渠坚持唔比婚前性行为唔好,唉!唔通日日打飞机咩?你估我真系咁乖仔呀!咪傻啦!眼不见为干净,次次夜晚送完渠返屋企,我都例必去佐敦偷跳,贪渠囡多又靓又大波妹多嘛,今期洗完楼;就搵咗台湾校花仆野啦,都咪话唔过引。姣妹台湾校花 ,鹅蛋面型劲靓,对大波够正,精灵而水汪汪慨眼晴,加上好好笑容,薄薄诱惑红唇,梗系入闸啦!实话实说,台湾校花对D级奶好正,亦唔执输抽水,手感软滑又弹手,侍浴36D真波由头到脚慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夹到我碌鸠硬能到爆,樱桃小口含住淡暖水一边水萧一边磨我,舒服完急急脚出冲凉房,囡囡好仔细帮我抹干净。上到床,先帮同我全身按吓,由轻到重唔系乱按,跟住就用对大波同我波推全身,身心都比渠推到松哂,真系好捻正,跟手漫游到我典床典席,上套吸啜进攻细佬,舒服到我打冷震,埋牙笠袋自动波女上,佢好投入,骑住我嚟自摸,唔知以为自己拍紧四仔,只蟹有股吸力,一吓吓夹我条鸠,我唔可以就咁比渠坐爆,差唔多男上,掌上压式屌囡,成支棍由头插入晒,摩擦到条囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回报番台湾校花啦,即时屌到渠反晒眼,流晒西水同眼泪,再来狗仔式疾速劲冲,屌到啪啪声,水声吱吱不断涌出,一股浓烈而热荡慨精液,就激射而出,抽出黎仲见成半袋精液,射左好捻多子孙,真好爽好过瘾。屌得咁捻过瘾,台湾校花 梗系会系下次返桌目标啦。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

马林备乐 发表于 2020-8-10 21:38:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

rich21 发表于 2020-8-10 23:42:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

sanquin888 发表于 2020-8-11 00:16:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

小爽 发表于 2020-8-11 00:22:40 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可口可乐了了

qq449151974 发表于 2020-8-11 05:53:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
如果您要查看本帖隐藏内容如果您要查看本帖隐藏内容如果您要查看本帖隐藏内容

grrggrr 发表于 2020-8-11 08:23:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

s123456789 发表于 2020-8-11 10:39:48 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhh

331767943 发表于 2020-8-11 18:52:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

poiu09876 发表于 2020-8-13 02:53:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

发表回复