爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Jasmine极具人气,服务一流,仲好有靓女。

icelee 发表于 2020-8-11 19:50:25 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
靓女一向都系我搵女指标,所以我逢青春靓女必食,呢期上环兴隆楼Jasmine极具人气,经常客满,所以今次一早约定唔走鸡,约定时间到场,开门果然靓女,难怪咁难约啦,即入闸Jasmine靓女人妻Feel,着住件三点式泳衣,哗!庙细灯笼大,皮肤又白又滑,见到忍唔住即刻抽水,吹左几句水就争取时间就一齐除衫入冲凉房,首先Jasmine波推全身,前后上下推均晒好舒服,重有令人触电慨眼神,起捻哂鸡皮,水箫唔少得,重要系条鸠头猛转,争D出埋,即叫停,抹干身上床玩,到渠服侍我,帮我啜晕全身,锡我耳仔,lin lin,大脾,环保吹奏,吹时会比个淫样我睇,仲有横箫直笛,吹工一流,Jasmine真系利害调情功夫做得好到位,唔讲真系以为自己做左AV男主角,搞到我都差D爆左,抹身上床先帮我揼个骨,手势几好,功夫都唔差,Jasmine比到我好Relax慨感觉,揼咗一阵渠又开始摸我,柔情扫股,系咁玩我细佬,令到我成身都飘飘欲仙,欲火越烧越旺,转身再嚟全身漫游,咀仔不停咀我两粒Lin ,只手就套弄我细佬,Jasmine两眼水汪汪好鬼性感,望住我含我细佬,睇住细佬比渠成条食晒,又吐返出嚟奶支掍,我已忍唔住了。上套入闸,男上托起Jasmine对脚就插入去,桃源洞好湿润,紧紧地夹住我细佬,我先慢慢插,再嚟几吓深深入到尽,搅到Jasmine叫声越嚟越忧怨,眼神已经好鬼淫,改玩女上,Jasmine一路磨一路自擵,下面不断啜吸我的子孙根,好似想吸晒我D子孙咁,无咁容易俾系你搅掂慨,立刻一个翻身,后推狗仔式,吓吓出尽力插到啪啪声,配合埋呻吟声,好似交响曲咁,再嚟几吓快推,无数子孙冲闸而出,好舒服呀、Jasmine全程足晒钟,又唔会敷衍了事,专注慨态度唔系人人有架,值得再去!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

grrggrr 发表于 2020-8-12 08:53:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

331767943 发表于 2020-8-12 15:39:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

uandtt 发表于 2020-8-12 17:26:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
難兄難弟難道你的就覺得快點快點

poiu09876 发表于 2020-8-13 02:51:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

bounty1 发表于 2020-8-13 03:20:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
厉害了厉害额

fcvy 发表于 2020-8-13 07:57:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

denglan 发表于 2020-8-13 09:59:38 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
强排式热水器

rich21 发表于 2020-8-13 10:27:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

secretmcj 发表于 2020-8-14 07:51:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复