爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

21岁样靓身材正白滑真波粉红靓提睇到个样站在门口扯晒旗野性得来成个淫娃全

lywl88 发表于 2020-9-1 16:34:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
朋友介绍上去会一会高挑中日混血鬼妹仔,果然系食极唔够既淫西一开门而经用对淫眼电我,美乳瘦底啱哂我杯茶,我立即ok无问题入闸,先黎一个抱,跟住就而开始黎料,用对波压落黎,虽然唔系好大,胜左够林,再黎锡锡,系禁用条脷系我囗打转,我都唔汁输,,同距车左都有5分钟,仲未够,未冲凉就吹埋黎条jj到,,好捻爽,冲凉仲正,啰个patpat系禁磨,一不留神,脆在系到吹,第一吓成条含哂,冰火,奶袋咩都有,搏哂老命系禁吹,仲要用对劲淫既电眼望上黎,我扶距系身又车距,距话出去同你慢慢玩,我心谂,呢一次食餐够既,锡背,最爱既毒龙钻,开头系出面锡下,一野就钻入去,应该最小有半条脷系入面,爽爆,,仲同我讲,一阵到你吊反后面嫁,,当然话好,转身漫游好舒服,模两下而湿哂,加快速度,有淫水射出黎,射得都几夸张再69赖到囡囡叫到好大声,我都爽到叫埋一份,上套女上骑功了得插插下又喷水,转推车好捻紧囡囡叫我再大用d,呢次到我搏命系禁插,插着几下想爆死忍,一边吊西一边望住d西水留出黎,最后男上大力插多几十下就派彩了,从有事后萧都有心有力,唔叫停都唔停!大家都出晒汗,人又湿哂,床又湿哂爽晒谂住冲凉交家用走人,冲凉都仲要再帮我吹话未够禁话我不行了,下一次先丫囡囡真系好大食,够淫够姣最爱女神!高挑中日混血鬼妹仔 ……唔食走宝!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

cra123 发表于 2020-9-4 05:26:11 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
睡觉咯佛图咯哦哦哦

LIN15 发表于 2020-9-4 13:00:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ps小菜 发表于 2020-9-4 16:13:19 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
聊光刻机都能让你撸一发?

ps小菜 发表于 2020-9-4 16:13:19 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

123455555 发表于 2020-9-4 21:13:09 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hdhdhsjddkdkdj

123455555 发表于 2020-9-4 21:13:21 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hdhdhdhdhfjjf

小爽 发表于 2020-9-4 23:11:34 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可口可乐了看看

lieweijia 发表于 2020-9-5 01:25:07 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复