爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

制服丝袜,环保口爆,任砌任吹任爆,免送事后箫服務有.

翅膀 发表于 2020-9-10 20:43:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
身體無病無痛,醫生話只係肥咗少少,叫我做多啲運動,咁不如去佐登洗吓樓,啪啪啪當做運動吧!悠悠 擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,於是上床發動全面攻擊,我大字形訓上床,囡囡主動波展開第二輪嘅攻勢,實在令我非常期待,環保吹奏一曲熱身,一口一口,不徐不疾,好有節奏感,口技非常唔錯,繼而下下深喉,吹至雪雪聲,令我十分享受,精神爲之一振。到咁上下先來女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,轉下個姿勢,傳教士式屌悠悠 ,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,最後一程推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住悠悠 食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。悠悠 質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2020-9-11 01:18:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wefweffew 发表于 2020-9-11 08:30:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

larrylin326 发表于 2020-9-11 17:22:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gogogogogogoog

sanquin888 发表于 2020-9-11 17:23:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

liwei175 发表于 2020-9-11 17:54:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

uandtt 发表于 2020-9-11 18:19:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥頂的不是帖子,是寂寞!

xiyuzhongxin 发表于 2020-9-12 01:03:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
红花会贝贝

xiyuzhongxin 发表于 2020-9-12 01:03:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
红花会贝贝

av163 发表于 2020-9-12 01:26:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复