爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Jasmine真系无得弹,唔怪之得可以令我咁着迷啦!

rayabbie 发表于 2020-9-16 20:51:16 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
哩排我都好钟意过上环,成日心思思,无端端都要谂个籍口过去,点解?因为有个相好就喺嗰边,唔知有无人试过好似我咁?三日唔埋两日就要过去,为乜,出吓火,见吓心上人。有时真系无得解,为咗食好嘢,点都要有行动慨。我钟意Jasmine佢个人够真,又同我倾到心事,好有Feel,试完一次我真系上隐,佢个Body当然系留得住我慨主要原因啦,而家好难搵到个​​好似Jasmine咁有料慨囡囡啰,当我见到渠慨时候,就会好喉擒咁揽住渠,疯狂咁锡渠,男人唔会见到女人就鸠硬,但我见到Jasmine实鸠硬,好想屌渠,边锡边除,一路揽住入冲凉房,Jasmine好细心架,会较好水比我冲凉,上上下下洗得干干净净,水箫Body紧系唔小得,渠技术好掂当架,一张鲤鱼咀识吸啜咁,吓吓都要啜晒我慨精子,我每次都要叫停渠,嗰次试过口爆系超级正,一路比渠啜晒D精,哗!谂起都回味。洗干净就上床,哩个时候要享受吓Jasmine慨骨技,手势非常之得,有力又有穴位,有正宗功架,大师傅级数,全程唔系Hea DUP,每次嚟到整返一Part真系正。去到哩个时候就开始入正题,Jasmine只兰花手会不停咁抚摸我,挑逗我敏感住,有时Pat Pat,有时大脾内则,有时又捻吓只雀,真系好有快感,明明捽紧龟头,点知又R紧蛋蛋,几点刺激令兴奋到不得了,我一摸渠只蟹,哗!已经显晒,天然水真系多,一个容易动情慨囡囡系需要被屌架,Jasmine天生就系一个淫娃,见渠望住我条鸠个样几咁想要,一路捻一路含,吹箫吹到雪雪声,又Lam棍又啜蛋,淫娃就系淫娃,睇嚟要好好收拾吓渠,返转身上套就插入去,托起对脚系咁插,Jasmine个样好Enjoy,呻吟声不停咁响起,对眼已经反晒白眼,全情投入紧,转后面玩狗仔式,推几吓之后我就玩埋后庭,嚟度超级紧,好有压迫感,慢插一阵之后Jasmine已经不停叫我快D,话佢好想要,OK,最警你唔讲,捉住渠条腰起势猛插,好清翠慨啪啪声,加埋D呻吟声,好鬼正!Feel到有想爆慨感觉,即刻转返男上,擘大对脚疯狂抽插,閪水真系好多,我大脾都颢晒,一轮急攻之后再忍唔住了,千千万万慨子孙全部发泄晒出嚟。Jasmine真系无得弹,唔怪之得可以令我咁着迷啦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2020-9-16 23:20:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

uandtt 发表于 2020-9-17 01:42:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不說了,樓主就是給力!

小爽 发表于 2020-9-17 18:09:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sanquin888 发表于 2020-9-17 19:41:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

开车老哥 发表于 2020-9-18 16:34:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

bao1515 发表于 2020-10-6 13:11:12 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好啦啦啦啦啦啦啦

发表回复