gfmv 发表于 2020-10-21 20:32:57

骨技属大师级水准,性格就又姣又风骚,正邪绝配!

上到去见到阿悦真人吾错,系有气质嗰种,五官好鲜明靓女一名,电眼好迷人,加上笑容亲切,见到阿悦我已冧晒,身材好fit好正,着住件恤衫条事业线认真深长波涛汹涌、着条热裤露出条美腿,成个比例好Fit。之后阿悦招呼我入坐一阵、吹左两句水、阿悦较水比我入去冲完。

冲完凉返出嚟上床揼骨,阿悦大师级水准揼骨功夫OK喎,开背力水够、穴位准,阴柔力加上落踭,好舒服好满意,去到按颈时,哗,好到位,我系感到颈筋扯到我成个头,痛痛地,但按完真系好舒服,两边肩都推按到Lok Lok声,好重劳损,阿悦仲好关心咁安慰我,叫我唔好成日玩电话,咁样条颈好伤的,几咁窝心,我知我无嚟错,咁样比我撞到个专业技师,渠按腰背时我已经好放心交比渠处理, Lok腰、重点按压、背脊骨渠都做得好好,虽然有小小痛,但明显系我本身慨酸痛。

揼完成个背脊热辣辣,骨火好重、之后用热毛巾抹背好舒服,不过身体明显轻咗,阿悦真系有料到。揼完骨自然要推油,松返个背,唔好搅到硬实实咁,阿悦推油功夫好掂,有刚有柔,颈、腰、背、去到屁股,好温柔咁扫吓扫吓,又按吓两粒旦旦,撩吓我细佬,好有快感。

阿悦话加少少钱可以帮我吹下、出得黎就吾志在、之后阿悦帮我吹左一阵真系爽、一路吹一路用对兰花手慨功夫极据挑逗,加上渠有一副好Body,比我肆意采索紧,波波又大又弹,皮肤好滑,呻吟声好美炒,几方面一齐冲激住我个脑海。

之后落油又用手快慢由人手势非常好,呢个时候细佬已不吐不快了。今次比我搵到阿悦,相信我都会长期捧场,话晒有好嘢点可以错过吖!

**** Hidden Message *****

阿华 发表于 2020-10-21 20:33:05

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

老陈广深莞 发表于 2020-10-21 20:53:07

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wjx79979 发表于 2020-10-21 21:13:11

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

华少经理 发表于 2020-10-21 21:33:13

膜拜神贴,后面的请保持队形~

gfmv 发表于 2020-10-21 21:53:15

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

caoliu1220 发表于 2020-10-21 22:13:16

果断MARK,前十有我必火!

evasyy 发表于 2020-10-21 22:33:18

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

azvip66668888 发表于 2020-10-21 22:53:23

不管你信不信,反正我是信了。

小钱 发表于 2020-10-21 23:13:24

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 骨技属大师级水准,性格就又姣又风骚,正邪绝配!