蛇仔明 发表于 2020-10-21 20:34:13

白雪公主水中萧既实力,应该系我搵过慨囡囡中十强之一

俗语话有食唔食,罪大恶极,前两日接到ORDER去太子装宽频,原来系白雪公主慨工作室,见囡囡样子都几好,而且笑容满面好靓囡,安装完我仲教埋渠点用潻,白雪公主唔知有心定无意,比我眼睛食晒冰淇淋,咁索慨囡囡,渠问我装到成身汗,不如冲番个靓凉先,顺便沟通吓喎,咁就顺便食咗佢啦,新女白雪公主样子又索又甜,脸尖尖,一把长秀发,非常标致,真正的甜美可人儿,好有邻家慨女孩感觉,一开始有讲有笑,好主动除我衫,我都帮渠除,大家摸来摸去,系冲凉房比白雪公主逗下逗下,肠仔都变金刚棒,佢仲笑淫淫咁乌低身用个箩友磨我碌野,一路磨一路呻吟,兴奋到我到不得了,之后用大咪夹肠,舒服过真屌,白雪公主水中萧既实力,应该系我搵过慨囡囡中十强之一,开口鲸吞我肉棒,脷尖更不断撩拨添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫顶唔顺,搞到我庆合合,呢个时候带套最好时机,一开始女女主动骑上来,骑乘时速度一流,快上快落,骑功了得,骑至渠波涛起伏,转下个姿势,传教士式屌白雪公主,近距离面对面,真系好有同女朋友开波慨感觉,今日状态唔错,洞中操枪,鲍上磨剑,推到水声彭彭,劲好玩,仲有推车,叫声又潇魂,又淫荡,高潮迭起,搞到我兴奋无比,疯狂抽插百几二百吓,一个不留神就精关一松,亿万子孙狂射,爽到脚仔软。冲埋个事后靓凉,揽住白雪公主食埋支烟,见出面有师兄等紧,费事阻囡囡做生意,即刻比钱加贴士闪人。白雪公主唔单止睇得,床上功夫亦好了得,得闲要再享受吓先得。

**** Hidden Message *****

杨过11 发表于 2020-10-21 20:34:16

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

blxb11 发表于 2020-10-21 20:54:17

不错,又占了一个沙发!

深圳小林 发表于 2020-10-21 21:14:20

膜拜神贴,后面的请保持队形~

东莞阿伟 发表于 2020-10-21 21:34:24

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xiaomei001818 发表于 2020-10-21 21:54:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

枫飞羽 发表于 2020-10-21 22:14:29

不管你信不信,反正我是信了。

丝路明珠 发表于 2020-10-21 22:34:34

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿华 发表于 2020-10-21 22:54:38

啥也不说了,楼主就是给力!

stav66888 发表于 2020-10-21 23:14:39

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 白雪公主水中萧既实力,应该系我搵过慨囡囡中十强之一