无语心情 发表于 2020-10-24 11:16:32

少女身材,竹笋36D靓波,坚挺迷人,有波有箩,青春无敌,靓样十足某位女明星咁

上星期去开观塘搵朋友饮茶,见仲未够钟,附近又有咁多一楼一,梗系要偷跳见识吓啦,洗到某大厦,见到有个叫亮晶晶既囡囡,个样靓得叫人心跳,绝对系我柸荼,而且身材够晒fit,即时入去渠工作室玩番次先。就搵咗亮晶晶大战,少女身材,竹笋36D靓波,坚挺迷人,有波有箩,青春无敌,靓样十足某位女明星咁,肤色雪白慨脸,充满纯洁感觉,电眼仲含情脉脉地望我,好捻诱惑,入到工作室,激情拥抱;好有感觉,仲好好殷勤招呼,跟住开始冲凉,帮我波推,好甜蜜既感觉,令我不断强化小弟!水中箫送冷热水吸蛋蛋,浴室系服侍左十几分钟,单单侍浴服务已经抵啦。床上按摩技术好,力度控制得啱啱好,加上专业推油,你想推边度就推边度,果然食过夜粥,见到美女真系欲火焚身,囡囡施展浑身解数,由头锡到落细佬度,然后手口并用进行刺激,环保吹奏,啜鸠头,濑鸠根,深喉不断,淫荡电眼,几乎畀佢电晕,可想而知渠电力有几强,捽几吓渠细妹已喷晒水,淫娃天生性爱狂,拿拿临传教士式屌亮晶晶,近距离面对面,真系好有同女朋友开波慨感觉,今日状态唔错,洞中操枪,鲍上磨剑,推到水声彭彭,劲好玩,再转一招自动波女上,佢好投入,骑住我嚟自摸,唔知以为自己拍紧四仔,只蟹有股吸力,一吓吓夹我条鸠,我唔可以就咁比渠坐爆,差唔多啦,后抽,从后揸住对波狂屌,屌到呀呀声,再用力压落去,由上笃到入一入,拉起双手插插插,一轮急攻猛撞后,我地大家都开心到震晒!今次同亮晶晶玩到好开心,真心推介比大家,我个人亦会再搵囡囡添食。

**** Hidden Message *****

深浅 发表于 2020-10-24 11:16:36

不错,又占了一个沙发!

nxbbs 发表于 2020-10-24 11:36:38

膜拜神贴,后面的请保持队形~

夏天88 发表于 2020-10-24 11:56:41

不管你信不信,反正我是信了。

hrq456 发表于 2020-10-24 12:16:42

果断MARK,前十有我必火!

石湾1236 发表于 2020-10-24 12:36:46

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jeson388 发表于 2020-10-24 12:56:49

哥顶的不是帖子,是寂寞!

深圳刘总 发表于 2020-10-24 13:16:51

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

xchh3344 发表于 2020-10-24 13:36:57

啥也不说了,楼主就是给力!

icelee 发表于 2020-10-24 13:56:58

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 少女身材,竹笋36D靓波,坚挺迷人,有波有箩,青春无敌,靓样十足某位女明星咁