月缺花残 发表于 2020-11-1 09:27:35

小仙女好主动擒上我个身到,先狂车我一轮,细佬越扯越硬,再同我全身奶锡

前几日就去咗太子搵小仙女开餐,好彩唔需要用到后补名单,囡囡仲好对办添,女神小仙女热情主动,唔驶破冰好好倾,气氛好轻松,十足似公仔箱女明星,引人慨眼神,直情杀死人,入去冲凉,细心侍浴,波推小不了,好戏来了,冰火水箫,冷温水交替含鸠,未算劲,李斯得林,冰蓝箫,嗰种簿荷刺激真系爽到晕,渠条摩打脷不停扫我龟头,又奶我支掍,睇佢个样想食咗我咁,真系淫!番上床,细佬越来越有反应,小仙女好主动擒上我个身到,先狂车我一轮,细佬越扯越硬,再同我全身奶锡,系咁奶我乳头,由头锡到落细佬度,手口并用进行挑逗,睇落好似系渠锡住我件架生,但系囡囡愈来愈落力,含吹奶啜磨拧揈齐齐有,吹到碌嘢硬到不能再硬。忍唔住先来骑上来丧摇猛骑,36D豪乳上下左右摇摆,西水长流,表情丰富,到差唔多啦,玩男上女下,一队插到尽,屌到小仙女七情上面,咬牙切齿,西水狂流,成床都系渠D水,最后阶段玩推车仔,经我狂轰猛炸十分钟,老二俾佢妹妹强烈吸啜,劲有压迫感觉,唔理咁多啦,脑海一片空白,一唔忍住一路向前冲,屌多几百激,真系顶唔捻顺,鸠吐白泡爆射收皮。最后比埋家用加贴士,到宜家仲回味紧。

https://isangna169.net/data/attachment/forum/201908/18/124942k898mhl4344zsr5s.png

m_166 发表于 2020-11-1 09:27:42

膜拜神贴,后面的请保持队形~

孤心浪客 发表于 2020-11-1 09:47:45

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

qmm520 发表于 2020-11-1 10:07:46

啥也不说了,楼主就是给力!

鸡神-浪子 发表于 2020-11-1 10:27:47

不错,又占了一个沙发!

淡水阿辉 发表于 2020-11-1 10:47:49

不错,又占了一个沙发!

广深政宝 发表于 2020-11-1 11:07:53

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

吴总990 发表于 2020-11-1 11:28:04

小马13790418002 发表于 2020-11-1 11:48:07

yeats520 发表于 2020-11-1 12:08:08

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小仙女好主动擒上我个身到,先狂车我一轮,细佬越扯越硬,再同我全身奶锡