aaer 发表于 2020-11-6 20:32:06

KiKi陪我渡假日

技师:KiKi

相头:8/10有笑容有气质

身材:8.5/10瘦底大波初初望有深乳沟

服务:9/10

前排搵完Sugar出两Q好鬼抵,念念不忘,于事谂住再约,点知Sugar比人book full左,咁无计,唯有等下次,跟住Sugar叫我搵KiKi,话一样咁好服务。咁我就听话上去试。照旧要+100多一次plan。

Kiki亲自开门比我,我谂我之前见过,不过当时唔知系边个嚟,讲返感觉,好瘦,化妆好靓,用左红色唇膏,又系我好钟意慨。

Part 2:过程系先自己冲凉,Kiki知我想两Q,就先嚟一Q,大家揽住,渠只手又搞下细佬,搞到硬左,再落小小nuru油,锡下lin lin,淫叫几声就出左。

Part 1:出完一次之后冲冲身,渠都洗一洗手,便开始dup,始终第一次搵,啲话题就唔算太特别,不过KiKi都几好倾之余,带点淫气,调情感都几好,时间都差唔多,再入P2。

Part 2:今次我无转身,趴系度,渠出左去攞油,不过好快就返入嚟。一开始系耳边吹气,加啲淫声,跟住再加埋波推,feel到对奶系背脊游走,好爽。跟住再落热油做nuru,有波关系,好舒服。再转埋身继续波推,真系想车埋去,都比左碰碰车我,夹一阵肠,手郁几下加埋淫荡叫床声,终于出埋第二Q。个feel好爽,但又好攰,脚软咁冲凉比家用。

走时见到Sugar,比渠见到我个样,话我应该爽到唔识返屋企,仲叫我下次双飞。Btw,Sugar话学左新技术,叫我下次一定要试。

翻食指数:9/10十分满意,出左两Q好攰。价钱计真系好抵。

王总8 发表于 2020-11-6 20:32:11

哥顶的不是帖子,是寂寞!

qwe123 发表于 2020-11-6 20:32:17

哥顶的不是帖子,是寂寞!

2465079750 发表于 2020-11-6 20:52:20

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

小妖精 发表于 2020-11-6 21:12:21

啥也不说了,楼主就是给力!

yeats520 发表于 2020-11-6 21:32:25

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

欧阳1 发表于 2020-11-6 21:52:27

AxiaomaB 发表于 2020-11-6 22:12:30

皇朝阿辉 发表于 2020-11-6 22:32:36

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

华少经理 发表于 2020-11-6 22:52:39

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: KiKi陪我渡假日