shandetr 发表于 2020-11-17 20:43:30

腰细兼腿长小蛮腰手感一流好好揸,夹肠,深喉环保吹奏好有AV feel,吹得,吊得,玩得

出来玩得咁系一定要食大波妹43寸美女大学校花,冇当我鸠up句句事实,而小弟前几日食咗件竹笋坚挺超级弹手杭州妹熊黛林,真人从索爆,对波顶晒出来,显得非常有味道,玉腿修长,绝对系一等一极品,冇得弹,加上皮肤白白净美丽动人,小弟即刻心花怒放,二话不说即时冲凉,同我波推洗洗,用大波波夹住我条野能系咁磨,蹲低水中箫,有heart,唔偷懒,口技有渠既独特之处,睇得出系比心机做果种囡囡,抹干身上床,水晶笑容满面,嗌佢做服务时个样好淫,赞下渠会又会面红,好过瘾,摩打利当我个身系游乐场咁漫游,顶级环保吹,含吹舔啜磨顶舔转拧fing,真系屌那星咁爽,69式吹嗰阵,佢个patpat对住我块面,粉红鲍鱼极之诱惑,任意啜吸含舔都得,碌野都比水晶吹到硬度十足,真系爽到晕,带袋大战,直接女上先,狂摇就系呢种激啦,同埋渠D叫床声好好听喔,令人特别兴奋,转玩几个性爱姿势配合好好,渠叫声连连,全面红红,西水源源不绝,最后黎狗仔式+老汉推车,屌到啪啪声,双双狂叫一齐步入性爱巅峰,一股热精劲爆抽射出来,真系正到无朋友。

**** Hidden Message *****

经理7785 发表于 2020-11-17 20:43:35

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿星13580798176 发表于 2020-11-17 21:03:42

果断MARK,前十有我必火!

evasyy 发表于 2020-11-17 21:23:53

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

晴儿 发表于 2020-11-17 21:44:04

qishudj 发表于 2020-11-17 22:04:09

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

杨过11 发表于 2020-11-17 22:24:11

康乐 发表于 2020-11-17 22:44:12

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

翅膀 发表于 2020-11-17 23:04:13

膜拜神贴,后面的请保持队形~

VlP6871 发表于 2020-11-17 23:04:13

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 腰细兼腿长小蛮腰手感一流好好揸,夹肠,深喉环保吹奏好有AV feel,吹得,吊得,玩得