xky1314 发表于 2020-11-24 20:03:38

一线靓鲍走肥走腩样靓身材正索爆激度紧窄亨之不尽全程莞式舌尖漫游服务多元化。

大眼水灵,正!样貌够淫够豪即入房先同囡囡卿卿我我吹吓水,再去冲个凉,返出嚟囡囡已铺好床等我,上床我开始放松个身交比渠,渠手势我信得过,有返咁上下级数,已经唔使讲太多,讲声背腰酸痛后我就合埋眼休息吓,晓莹好知轻重位,颈位唔可以太大力,但我已感到D骨火声响,由上而下,到肩、背,开始出真障,阴柔劲到晒位,酸痛感好强烈,唔使一阵已Feel到成个背脊热辣辣,散出骨火后个背都轻咗,到腰位重点按压,肌肉痛、腰背痛都即时舒缓,坚掂!
揼完骨就踩背,钟意揼骨慨朋友都同我一样钟意踩脊喺哩方面都下过功夫,唔会全身重量踩落嚟,咁样好伤架,但力度一定大过手力,令到我慨阴暗位都照顾埋,爽呀!后半Part开始推油,推返松个腰背,加上渠慨兰花手,开始撩动我股沟,落油轻捽我细佬,捏吓按吓,越摸越大条,硬晒。抺干油转返正面会先帮我揼埋上半身,然后到主菜,大腿内则,袋袋,到支棍,再用渠慨捻手绝活,唔使一阵我已经爆了。囡囡全程足晒钟,又唔会敷衍了事,专注慨态度唔系人人有架,值得再去!

**** Hidden Message *****

极品凉茶 发表于 2020-11-24 20:03:39

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

bwyy2012 发表于 2020-11-24 20:23:40

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

猴赛雷 发表于 2020-11-24 20:43:49

果断MARK,前十有我必火!

曼妮芬 发表于 2020-11-24 21:03:51

猴赛雷 发表于 2020-11-24 21:23:57

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gogogo_a1 发表于 2020-11-24 21:43:58

郝晓琳 发表于 2020-11-24 22:04:03

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

小杨 发表于 2020-11-24 22:24:07

不错,又占了一个沙发!

kevin0426 发表于 2020-11-24 22:44:08

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 一线靓鲍走肥走腩样靓身材正索爆激度紧窄亨之不尽全程莞式舌尖漫游服务多元化。