slmtly 发表于 2020-12-3 19:20:54

最后抱囡囡对镜狗仔式,插到渠西水长流,啪啪声反应强烈

竞争又大,想话沟番件又有样又有身材慨做女朋友,简直系天方夜谭,唯一方法就系去洗楼搵囡,上星期就去咗佐敦食咗件好野,渠就系我慨女神小小幼女啦,小小幼女拥有36D大导弹,样貌甜美可爱中带点销魂,火辣性感诱人,波涛汹涌无比吸引,全身白雪雪慨皮肤,成个女朋友咁,第一时间就主动帮我除衫冲凉,先嚟个鸳鸯浴,洗白白主动又投入,好够激情,搽沐浴露后就帮我清洗搽出泡用body来帮我磨推全身,水萧技术,吹功唔错,浴室服务齐,呢条女值得赞,加分,喺床上慢慢叹,小小幼女热情主动,不停啜我两粒乳头,摩打脷漫游全身,爽捻死,AV式环保吹,唔系博命吹,系吹吹下先加快节奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖系龟头打转,正捻到爆精,细佬硬捻晒,即换六九互舐,啜到渠只鲍鱼湿晒水,点起晒大家慨欲火,随即带套正场,带套女上骑,骑术上乘,渠捉住我只手,系咁骑,骑得有节奏,之后男上直插西洞深处,九浅一深,打桩式深插,插到小小幼女鲍鱼出水,加上小小幼女越叫越放,甚似AV淫娃女优既叫床声,最后抱囡囡对镜狗仔式,插到渠西水长流,啪啪声反应强烈,每抽插一下就叫一下,真系好捻爽,囡囡咁屌得,梗系要大大力喂饱佢啦,九浅一深未够,来个侧入,顶到子宫尽头至狂射狂爆,千亿精兵无一生还,事后系床上倾计,佢话佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死开心。小小幼女服务用心又多元化,值得推介比大家。

**** Hidden Message *****

阿豹 发表于 2020-12-3 19:20:58

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

my9449 发表于 2020-12-3 19:41:01

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xky1314 发表于 2020-12-3 20:01:02

膜拜神贴,后面的请保持队形~

qiusibo 发表于 2020-12-3 20:21:06

吴总990 发表于 2020-12-3 20:41:09

fcvy 发表于 2020-12-3 21:01:13

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

丝路明珠 发表于 2020-12-3 21:21:14

哥顶的不是帖子,是寂寞!

猴赛雷 发表于 2020-12-3 21:41:15

dengxin 发表于 2020-12-3 22:01:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 最后抱囡囡对镜狗仔式,插到渠西水长流,啪啪声反应强烈