hrq456 发表于 2020-12-3 19:22:27

试过芳芳抓龙筋,你就会感到男人慨魅力返晒嚟,真系好...

男人到咁上下年纪,好多身体毛病就会出晒嚟,好似腰痛、容易攰、老花眼、最大问题系𨳼始Feel到力不从心,明明好想好想Do嘢,但就好难先至起到头,任你食几多好嘢都好,都系差小小差小小,正如成日听D朋友讲以前一日七,而家七日一,仲有时系打软鞭,好在都出到嘢。但问心,边个男人想咁先得架?之后听过朋友讲话有种叫抓龙筋,好似系有保建作用,我心大心细试一试,估计都系摸吓雀仔出吓哩,最多按吓前列腺咁啫。点知一试又唔系喎,渠真系好专业,有一套独有手法,按捏我春袋旁边慨穴位,刺激穴位后血液当堂畅通晒,感觉唔会再系谷住谷住咁,而系我会Feel到色心起就会扯旗,又硬过之前,唔止咁,持久力仲耐咗,有心有力,真系后生咗咁,今次我无嚟错地方。芳芳古法抓龙筋,独立单位装修企理,地方干净又舒适,感觉十分之好,芳芳除咗独有抓龙筋手法之后,对男性保建养生都有一套有效慨心得,帮助我哋调理好身体,改善饮食习惯,从而令内汾泌正常,咁样就可以增加男性荷尔蒙,咁自然房事开心啦。抓龙筋仲有一种功效,就系可以令阳具变大,唔到你唔信,我感到自己粗咗又大咗,真系鞭鞭有力,谂起都即时想去搵芳芳至得!

**** Hidden Message *****

wo188888b 发表于 2020-12-3 19:22:35

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

正版咸鱼佬 发表于 2020-12-3 19:42:37

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

鸡神-浪子 发表于 2020-12-3 20:02:38

啥也不说了,楼主就是给力!

bwyy2012 发表于 2020-12-3 20:22:42

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

万事发888 发表于 2020-12-3 20:42:47

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

antony 发表于 2020-12-3 21:02:49

膜拜神贴,后面的请保持队形~

老班长 发表于 2020-12-3 21:22:52

果断MARK,前十有我必火!

爱桑网 发表于 2020-12-3 21:42:55

啥也不说了,楼主就是给力!

欣欣美女 发表于 2020-12-3 22:02:57

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 试过芳芳抓龙筋,你就会感到男人慨魅力返晒嚟,真系好...