xsheng1983 发表于 2020-12-8 11:15:25

痴女之王都俾我吊到反捻晒白眼啰

今次重点系:想找细细粒加瘦底o既[贪渠可以俾压住来丧吊劲有征服感]如果仲系超淫底加痴女型亮一定好玩到啪啪声啦我都讲到咁白喇相信大家都估到今次我去丧吊o既就系渠痴女女王[雪玲]是也
讲坚o丫!我都算吊过唔小算是痴女型o既女不过雪玲就真系最愿同最痴o个位o黎喇你同佢唔熟就可能觉得渠有D吋咀同cool cool地一但熟o左同好似我咁能挞捻得着渠的话就真系一发不可收拾渠果种痴劲同姣劲一起就绝对唔系讲笑就系渠食我条司华力肠o个时坚系食到好似饿o左好捻耐咁又咬又啜流捻晒口水毒庞果下就仲坚问下你o地:有冇试过俾人毒龙钻捻到成个屁股同春袋都湿捻到劲过濑尿咁未o丫?我今次就试过喇个屎忽同我条大肠都俾佢用o黎开捻晒大餐啦我都仲未开始吊渠就已经俾佢倒转头食到有D脚软呀咁样你地都觉得未够痴o既话唔怕!跟住先系戏肉我又点会咁失威一直不停咁俾佢食住至得o架系时候到我反击啦!我一o野按渠落床就男上压实渠来丧插我条大肠一入渠妹妹渠就即时爽到哗哗声啦加上个种有余[狮子搏兔]一样的视觉观能刺激我越用力插渠渠就越兴奋渠越兴奋我就越加速一直吊到渠用手抓晒床单不断扯气最后仲要high捻到反埋白眼添啦眼见渠细细粒型俾我压住就算系[痴女之王]都俾我吊到全冇反抗之力一直俾我抽插真系有超强[征服感]o架!

**** Hidden Message *****

强哥 发表于 2020-12-8 11:15:36

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

imm134 发表于 2020-12-8 11:35:39

果断MARK,前十有我必火!

kobo911 发表于 2020-12-8 11:55:41

不错,又占了一个沙发!

liuxiao30 发表于 2020-12-8 12:15:45

膜拜神贴,后面的请保持队形~

SN00888 发表于 2020-12-8 12:35:50

膜拜神贴,后面的请保持队形~

oris 发表于 2020-12-8 12:55:56

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

孤心浪客 发表于 2020-12-8 13:15:59

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

huajiaquan 发表于 2020-12-8 13:36:01

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

mmsn100 发表于 2020-12-8 13:56:07

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 痴女之王都俾我吊到反捻晒白眼啰