郝晓琳 发表于 2020-12-23 20:09:17

星级空姐刘颖镟咁高质数,服务又咁好,懂得享受慨你知...

先至知原来搵女都可以咁有气氛咁有情调。佢个地方整得好靓,简约优雅,令我好舒服。空姐刘颖镟个性好温柔、中星混血儿真系一流,谈吐得体好识讲嘢,靓女,你见到系好想望多两眼嗰种,身材非常之Good,一双豪乳好澎湃,36D坚挺慨大波波,一只手系揸唔晒,42吋高挑长脚、165身高,成身比例好掂。

我地先去冲凉,好细心,全程由渠服侍,洗得我好舒服,豪乳系我双手磨擦之下,乳头都已发硬,声到渠有轻微呻吟声,先玩吓波推,再嚟个水中箫,吹功真系无得弹,唔使抽插已经今我好有想射慨感觉,畅快!

上床玩Nuru推拿,囡囡先帮我坚揼,等我可以放松全身,再用对豪乳搽上Nuru Jel,趴喺我背脊做Nuru推拿,真系好有Feel,原来软下来慨细佬,而家已经蠢蠢欲动,囡囡见我趷起个屁股,顺势就摄只手入嚟抚摸我细佬,R吓两粒旦旦,扫吓之棍,又Chok咗一阵,我都忍唔住要叫两声,反返正面,囡囡两眼如丝,含情默默咁望住我,个样真系好刹食,哩个Monent大家都咩事,囡囡用渠双唇一路锡我全身,好重点咁攻击我乳头,只手抚摸住我细佬,调情功夫非常到家,我全身都感到欲火喺到烧紧,再嚟乳交,压迫住细佬,又用舌头舔我龟头,然后成条含入口,深喉感觉系最正的,刺激感太强烈。

示意渠上套,囡囡先帮我上套然后黎一朝坐莲,一路坐莲一路un,对大波—路弹吓弹吓,感觉囡囡妹妹好多水涌出黎,搅到我大脾湿晒,渠l热情又主动,骑术了得,比渠骑左一阵立即转换姿势黎一招老汉推车,囡囡个屁股好圆够肉后推到啪啪声好正,我用尽全力冲刺搅到囡囡发出好大既呻吟声,最后终于顶唔顺派左彩。渠帮我清洁干净小弟,再有事后浴,冲好凉仲帮我着番衫裤,比完家用临走前我再揸下渠波波锡下咀仔先走人。

**** Hidden Message *****

林涛 发表于 2020-12-23 20:09:21

哥顶的不是帖子,是寂寞!

阿刚 发表于 2020-12-23 20:29:33

啥也不说了,楼主就是给力!

6317131a 发表于 2020-12-23 20:49:39

不管你信不信,反正我是信了。

cs36521 发表于 2020-12-23 21:09:43

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

jjpan 发表于 2020-12-23 21:29:46

啥也不说了,楼主就是给力!

cnyunxi 发表于 2020-12-23 21:49:55

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

小洁 发表于 2020-12-23 22:09:58

果断MARK,前十有我必火!

szsn0755sn 发表于 2020-12-23 22:30:35

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

AxiaomaB 发表于 2020-12-23 22:50:42

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 星级空姐刘颖镟咁高质数,服务又咁好,懂得享受慨你知...