无语心情 发表于 2020-12-23 20:14:57

青春靓女技师多、沐子服务好、莞式服务一.

上到去打个招呼、服务员带左我入房、入到房间等左一阵、有位靓女技师入黎、名叫沐子25岁呢个美丰尤物,真人正到不得了,又够嗲,拖住我手入冲凉房,倾吓谒培养感情,沐子波涛胸涌,一只手揸唔晒,Pin Lin弹手,玩到唔想放手,沐子比我手淫一轮后再帮我侍浴,仔细冲洗,跟住波推就一定有的,大波推上推落,沐子自己都搅到扯Lin旗,自问小一点定力都爆了、沐子帮我抹身!

之后训上床揼个骨先,估唔到沐子咁后生,但手骨的确唔错,力水好够,穴位精准,一路揼一路问我够唔够力,服务细心认真抵赞!揼完全身爽晒再落油推背,然后柔情扫股,搅到细佬硬晒、沐子皮肤好滑溜,我忍唔住开始玩渠对大波,、又落手去捽渠只蟹,、唔使几耐只蟹已经起晒水,真系容易动情,一挞即着。

之后沐子自动女上坐莲,又磨又摇又UN,自我享受咁款,我瞓喺度欣尝渠表演,骑功属高级组,自问定力小D都比渠坐爆咗!玩咗一阵转狗仔,由我主导,佢个屁股润圆够挺,真系推到啪啪声,推左一阵沐子D淫荡叫床声巳越叫越大声,小弟实在忍唔住被沐子个妹妹仔夹爆左,爽到脚仔都软埋!

大家互抱休息一阵再去冲凉,沐子真系善解人意,服务细心,有心人请趁早上了,苏州过后无艇撘呢

淡水阿辉 发表于 2020-12-23 20:15:02

不管你信不信,反正我是信了。

冰冷的板凳 发表于 2020-12-23 20:35:27

哥顶的不是帖子,是寂寞!

wjx79979 发表于 2020-12-23 20:55:44

不管你信不信,反正我是信了。

咖啡 发表于 2020-12-23 21:15:52

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

talk! 发表于 2020-12-23 21:36:06

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dgd78 发表于 2020-12-23 21:56:12

啥也不说了,楼主就是给力!

18770688911 发表于 2020-12-23 22:16:33

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

轻唇baby 发表于 2020-12-23 22:36:38

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿刚 发表于 2020-12-23 22:56:45

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 青春靓女技师多、沐子服务好、莞式服务一.