6317131a 发表于 2021-1-13 21:27:23

想当年。真系好怀念当年沙湾即XX

其实全盛时期,大约2003年已经上呢度,果时同兴组团。当中混左唔少灯头,因为有油水同埋变相俾佢free妈咪主任,呢度而发生过好多大事。
呢一年疫情,食一仔,指压食左好多怪兽,有时真系食到眼泪心中流。

后生时,精力无比。果时妈咪带女,年过二十已弹走,着牛仔裤,运动裤全走。一律短裙走肥至要。饮老青,饮唔够一个钟。即尺,渠着住裙,粒头食鲍仔,原汁原味。起厕版上冲撞。回气就转女坐第二轮,如果兄弟条女想食就交换屌。果时咁玩一班人,人人都系一k搞掂,当年自己仲搵紧万几,月月清,但好开心。其实沙咀渔村,蓝湾,街尾3楼都好好玩。水都,威尼斯,公馆又食高质女必去。沙尾魅力屌服务员又另一返风味,果时做清兵系一定,啲女又无所谓。而家我都4张,真系住事只能回味。如果而家既经济能力加2000年头玩法,要我结婚系绝对冇可能。我仲会好爱国,搬埋上去住。

老怀安慰既系,相信只要系GCRU大中华救国联盟果代人,应该一早已达成千人斩,**到碌鸠都黑埋。应该叫做有某种暗黑成就,而家心态就系储弹药,日后开关就去飞田新地,thai momo果啲叹下后生女,品下玉,补一补

小雅123 发表于 2021-1-13 21:27:25

果断MARK,前十有我必火!

欣欣美女 发表于 2021-1-13 21:47:28

膜拜神贴,后面的请保持队形~

老陈广深莞 发表于 2021-1-13 22:07:31

3536165535 发表于 2021-1-13 22:27:34

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

qq53546688 发表于 2021-1-13 22:47:39

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿涛 发表于 2021-1-13 23:07:40

孤心浪客 发表于 2021-1-13 23:27:42

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

美惠子 发表于 2021-1-13 23:47:45

evasyy 发表于 2021-1-14 00:07:49

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 想当年。真系好怀念当年沙湾即XX