孤心浪客 发表于 2021-1-18 16:41:01

巨乳控一定不能错过的技师

自从睇左报告后试过约了几次大波肥妹,但唔系咁啱渠放假就系我想要的时间被人book左,今日终于约到尼位令靓女技师了。
真系闻名不如见面,未真实见过揸过真系想像不到40F有几大几咁好玩,巨乳控真的不能错过!
而地方亦干净整齐,渠帮我挂好衫等我去冲凉,出到黎仲好贴心咁帮我擦身怕我冻,服务真系一流,当然最令我惊喜系渠手骨真系不错。
我趴系床度之后渠开始同我揼,见我D肌肉好紧,立即加多两钱肉紧帮我松,尤其腰位我攰到不得了,渠用好多时间帮我松,又指又肘出足十成功力,用时帮我松肌肉再用指帮我按穴位,又酸又痛又爽,有D估唔到渠指力咁强,见渠揼到出晒汗,就知渠几用心机同我松,波大又揼得我都系第一次遇到,松完D腰疼酸软好左不少!
之后推油时再重点推我条腰等我可以放松D,推油手势真系好舒服,可能因为渠手掌用够厚同暖D疲劳比渠推晒出来,令我可以好放松舒服。
推完见渠香汗淋漓PART 2就等渠先休息下,我就唔客气大玩特玩渠对大得夸张既波波玩左好耐有D顶唔顺谷得好辛苦,叫渠帮我夹出,射晒系对大波到,爽到震!!!

**** Hidden Message *****

万事发888 发表于 2021-1-18 16:41:03

不管你信不信,反正我是信了。

莞式阿星 发表于 2021-1-18 17:01:05

果断MARK,前十有我必火!

dcjk 发表于 2021-1-18 17:01:06

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

rich21 发表于 2021-1-18 17:13:28

啥也不说了,楼主就是给力!

hack119 发表于 2021-1-18 17:33:43

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

xchh3344 发表于 2021-1-18 17:53:56

啥也不说了,楼主就是给力!

3536165535 发表于 2021-1-18 18:14:01

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

极品凉茶 发表于 2021-1-18 18:34:02

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ss13175 发表于 2021-1-18 18:54:08

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 巨乳控一定不能错过的技师