无语心情 发表于 2021-5-20 20:09:53

囡囡令我好回味,而家谂起都鸠硬

地方干净、服务好、幼幼技师得,听咗咁耐,好奇心驱动下,今日终于有机会摸上去探索下。地点好易搵,去到见渠地场光猛,干净卫生做得好好,有几间房,都系独立冲凉的,私稳度高,报了姓氏电话后,知有预约可即时安排入房,房间都好宽敝,有水床,干净卫生!第一次嚟,就等渠介绍技师啦,睇下有冇惊喜先。渠地出去安排,我就休息一阵技师已到了,后生女人几可爱,身材到几有睇头,着住件白色吊带背心仔,衫口前好低胸,两团肉迫出一条好深慨事业线,相当吸引我目光,廋低都有咁慨份量- 难得~之后吹左一阵囡囡一齐除衫入去浸Spa,一齐浸落去个按摩池里面,水力按摩左一阵,囡囡身材咁正已经硬晒、囡囡波涛胸涌,一只手揸唔晒,Pin Lin弹手,玩到唔想放手,囡囡比我手淫一轮后再帮我侍浴,仔细冲洗,跟住波推就一定有的,爆大波推上推落,囡囡自己都搅到扯Lin旗,再深喉水中箫,吹到雪雪声,有晒感情,睇得出系出心吹奏的,自问小一点定力都了!之后训上水床浮下浮下好舒服,好似系大海飘浮既感觉,之后囡囡开始帮我按摩,然后囡囡搽Nuru Jel落自己个身,再趴上我身上面滑嘟嘟咁上下游走,其实都几爽,囡囡用渠全身肮肤去身贴身,Nuru Jel 加埋囡囡挑情功夫利害,搅到我只感到自己好High,细佬都扯晒旗、叫囡囡上套埋位,女上囡囡一边吸啜lin lin一边上下系咁UN,劲刺激劲舒服,又趴系我胸脯利用双腿夹磨,妹妹好窄好水,男上浪漫式的插,找寻感觉,最后狗仔,猛烈进攻,全身打冷阵,之后冲个凉囡囡帮我着番衫送我出门口,囡囡外表好鬼热情,我全程好满足既一条龙服务一流,必翻食。

**** Hidden Message *****

yyuuww345 发表于 2021-5-20 20:10:00

不管你信不信,反正我是信了。

香水有毒 发表于 2021-5-20 20:30:26

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

dzbz 发表于 2021-5-20 20:50:32

膜拜神贴,后面的请保持队形~

皇家国际 发表于 2021-5-20 21:10:34

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

丝路明珠 发表于 2021-5-20 21:30:38

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

寶寶_jaina 发表于 2021-5-20 21:50:41

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小杨 发表于 2021-5-20 22:10:45

膜拜神贴,后面的请保持队形~

bwyy2012 发表于 2021-5-20 22:30:51

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

hhds88 发表于 2021-5-20 22:50:55

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 囡囡令我好回味,而家谂起都鸠硬