suofenglove 发表于 2021-5-21 21:31:49

乳交皇后千呼万唤始出来,真波真水真享受,超级服务天后

样靓波大西窄,够姣仲要服务瞓身,成个再世潘金莲,今次大饱性福啦!开门见到乳交皇后 相头好掂,加上睇到渠胸前36D慨白滑真波,全身走肥,有前有后,笑起黎感觉仲好亲切添,好有女朋友感觉呀。入到房乳交皇后 对住我笑口淫淫,主动揽实我搜身,偷桃捞月,搞我细佬变大佬,剥渠光猪拖渠去冲凉。入去冲凉,细心侍浴,波推少不了,好戏来了,冰火水箫,冷温水交替含鸠,未算劲,李斯得林,冰蓝箫,嗰种簿荷刺激真系爽到晕,渠条摩打脷不停扫我龟头,又奶我支掍,睇佢个样想食咗我咁,真系淫荡!床上好好享受按摩,力度适中,一收一按力度恰到好处,从头到脚照顾十足,好畅快淋漓,爽到我如痴如醉,环保吹奏够晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪声,我细佬仲梗过支铁棒,成条鸠都系囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住先来正面大力冲击百几野,爽到淫声连天,玩咗阵先自动波女上,佢好投入,骑住我嚟自摸,唔知以为自己拍紧四仔,只蟹有股吸力,一吓吓夹我条鸠,我唔可以就咁比渠坐爆,最尾一招老汉推车,从后捉实对奶狂屌,啪啪声混合西水声,推到好高涨,乳交皇后亦反应强烈,系咁反屌我,真系正到冇朋友,好快就中奖派彩,事后揽住我又倾左阵,再帮我冲凉,着衫比家用,临走前仲有goodbye kiss。乳交皇后 质素咁好,做HG都要排队预约啦,趁未算爆红,几大要执多几次先。

**** Hidden Message *****

蛇仔明 发表于 2021-5-21 21:32:23

果断MARK,前十有我必火!

svip161616 发表于 2021-5-21 21:52:25

啥也不说了,楼主就是给力!

fuqi 发表于 2021-5-21 22:12:36

果断MARK,前十有我必火!

轻唇baby 发表于 2021-5-21 22:32:45

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

深圳约会 发表于 2021-5-21 22:52:51

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

liuxiao30 发表于 2021-5-21 23:12:55

啥也不说了,楼主就是给力!

广莞深私人订制 发表于 2021-5-21 23:32:59

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

阿华 发表于 2021-5-21 23:53:15

不错,又占了一个沙发!

极品凉茶 发表于 2021-5-22 00:13:26

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 乳交皇后千呼万唤始出来,真波真水真享受,超级服务天后