dorgel 发表于 2021-5-24 21:37:57

学生妹对D级奶好正,亦唔执输抽水,手感软滑又弹手 36D大波贴住我上下前后磨

我系做开安装宽频慨师傅仔,好多时都会去太子区开工,有时都会上到啲囡囡慨场装wifi,睇见囡囡着得咁少衫行来行去,血气方刚慨我,真系佛都有心,今次终于搵咗心仪慨学生妹一泄心头欲火。姣妹学生妹 ,鹅蛋面型劲靓,对大波够正,精灵而水汪汪慨眼晴,加上好好笑容,薄薄诱惑红唇,梗系入闸啦!实话实说,学生妹对D级奶好正,亦唔执输抽水,手感软滑又弹手,宽衣解带去浴室,36D大波贴住我上下前后磨,推完压,好捻爽,洗到干净晒,梗系水中箫啦,学生妹望住我娇媚一笑,几乎想爆比渠,好在囡囡口下留情,干身上床,趴系度比学生妹按一阵,手骨唔错,力度足落手准,穴位到位,按完成身松晒,跟手做口舌服务,姑娘玩得够晒癫,令我兴奋入肉,尤其环保吹,实在太好功夫,横箫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗动听乐章,眼神带点淫望住我,正到痹啰,首先来个自动波女上,佢好投入,骑住我嚟自摸,唔知以为自己拍紧四仔,只蟹有股吸力,一吓吓夹我条鸠,我唔可以就咁比渠坐爆,再转第二招来男上,用尽毕生慨鸠力大大力狂队,学生妹水源充足,叫床声又淫荡,D级大奶任搓任揸,好软熟,跟住玩推车仔,囡囡丰满靓箩好有弹性,配合我慨推送抽插,仲有收音饥,真系欲死欲仙,高潮一浪接一浪,一路揸波一路进出,屌多几分钟,真系搞到喷精,事后一齐冲凉,最后俾埋家用走人,临走送goodbye kiss。学生妹 好似女朋友咁,想唔番食都几难。

**** Hidden Message *****

小爽 发表于 2021-5-24 21:38:13

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

莞式小马 发表于 2021-5-24 21:58:21

不错,又占了一个沙发!

成日都想要 发表于 2021-5-24 22:18:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!

oris 发表于 2021-5-24 22:38:27

啥也不说了,楼主就是给力!

guimei33 发表于 2021-5-24 22:58:31

haomen009 发表于 2021-5-24 23:18:33

不错,又占了一个沙发!

阿耀 发表于 2021-5-24 23:38:37

哥顶的不是帖子,是寂寞!

xinjiao 发表于 2021-5-24 23:58:43

膜拜神贴,后面的请保持队形~

liuxiao30 发表于 2021-5-25 00:18:51

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 学生妹对D级奶好正,亦唔执输抽水,手感软滑又弹手 36D大波贴住我上下前后磨