寶寶_jaina 发表于 2021-5-29 16:26:51

箫后潮吹nuru鬼咁多化臣,服务又超级正,点可以唔食完..

今日去到时,见到囡囡着住件透视睡袍,美腿着黑丝,望到都起晒啖非常诱惑,佢好钟意服侍人,入房当正我系老板咁,招呼我坐底,又帮我除衫除裤。就连冲凉时都细心洗得干干净净,去桑拿都无咁好服侍,囡囡有对大波波,冲完凉自不然要贴身推吓,个样鬼死咁姣,仲玩吓夹肠仔,越夹越大条,仲一路舔一路含入口,又嚟个冰火吹奏,搅到我几想口爆渠,不过都系留返大战先。

之后上床囡囡着住件透视睡袍首先按背,一路揼一路硬真系点顶、囡囡好好倾好热情,骨又有功架功夫唔错几够力,全身以至手手脚脚都有照顾到,之后推油好用心又几到位,揼由其推淋巴腺,大小腿亦推匀晒,够认真推,手势好好,推完油囡囡会用热毛巾帮你抹走晒D油,呢下直得一赞。

跟住囡囡好鬼Sexy,爬上床好似只猫乸咁,喺我身上游嚟游去,舔吓我两粒Lin,奶晕我全身,波波好坚挺,弹手又有质感,坐喺我大脾磨吓磨吓,我都感到渠下面湿晒,再一路舔落去,奶袋袋,啜吓两粒旦旦,Free到我都要呻吟吓,好捻正,我一摸渠只閪,估唔到囡囡哩条淫娃湿成咁,发情叫春。

仲唔上套等几时,睡袍冇除先嚟个男上抽插,囡囡呻吟声好响亮,吓吓都入心入肺,唔想咁快出嘢就慢慢插,囡囡反顶返我转头,对服夹实我条腰喺度磨,下面收阴肌好强劲,转玩女上,囡囡好似如鱼得水咁,一路磨住自己个G点,越叫越大声,渠完完全全投入咗,好享受好High,真系顶唔顺。

改狗仔式后推,吓吓入到尽,推到啪啪声,疯狂抽插一轮后我都要爽爆!未玩完架,囡囡仲嚟个事后箫,望住渠又含又奶,条鸠一路无软化,到冲凉时先至回软,你话渠口技有几好,直头系一流吹箫高手,咁你话啦,咁好服务去边度搵呀?

**** Hidden Message *****

淡水皇冠 发表于 2021-5-29 16:27:15

果断MARK,前十有我必火!

杨过11 发表于 2021-5-29 16:47:17

不错,又占了一个沙发!

鸡神-浪子 发表于 2021-5-29 17:07:20

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

丘总 发表于 2021-5-29 17:27:21

不管你信不信,反正我是信了。

ppkart 发表于 2021-5-29 17:47:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

hack119 发表于 2021-5-29 18:07:35

不管你信不信,反正我是信了。

丹丹女神 发表于 2021-5-29 18:27:39

不错,又占了一个沙发!

极品凉茶 发表于 2021-5-29 18:47:44

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

淡水银都 发表于 2021-5-29 19:07:47

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 箫后潮吹nuru鬼咁多化臣,服务又超级正,点可以唔食完..