oris 发表于 2021-7-5 19:36:27

诗诗专业按摩骨技精湛服务细心,绝对系可遇不可求慨实..

要搵个识揼骨服务又好慨囡囡真系好难,但我相信搵过诗诗专业按摩揼骨慨朋友,都会认同渠手骨都系好有水准,搵过渠揼过一次骨后,我慨腰背痛,坐骨神经痛都有改善。做写字楼慨,好多人都会同我一样,长期坐底,令到腰、盘骨成日受压,久而久之条腰经常酸酸痛好难受,我搵过好多技师揼过,但始终都系治标唔治本,舒服两日又痛过,唔系话渠地手势唔好,只系达唔到我要求。直至搵到诗诗,大师级出手真系与别不同,指力好够,拿捏得好到位,穴位又准,力度岩岩好,我相信除咗我以外,好多师兄都会因为渠手骨返转头,骨技真系一流,正!渠一路揼骨,又一路同我倾问我个情况,再揼一阵,已经大约知道我需求,颈位神经推按完,个头都好似轻咗咁,腰背位用推按完后,又再踩背,连我坐骨神经位都揼到,有功夫加上多年经验,真系舒服,揼完踩完全身松晒,好舒服。第二Part柔情扫股加上兰花拂穴手,令我High到不吐不快,之后诗诗细心为我清洁后跟住我冲凉,出嚟再为我按埋肩颈,服务做足加零壹。总括嚟讲,以诗诗慨功力,我相信依家外面好多女女都望尘莫及,无乜边几个可以拍得住渠拍住渠,加上渠体贴细心态度,挑情功夫又一流,咁好慨技师真系可遇不可求,实属难得,所以我一定要喺度话俾各位师兄知先得!

**** Hidden Message *****

皇朝阿辉 发表于 2021-7-5 19:37:30

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

安然001 发表于 2021-7-5 19:57:35

哥顶的不是帖子,是寂寞!

淡淡123 发表于 2021-7-5 20:17:44

blxb11 发表于 2021-7-5 20:37:45

果断MARK,前十有我必火!

gogogo_a1 发表于 2021-7-5 20:58:03

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

金桔 发表于 2021-7-5 21:18:04

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

咖啡 发表于 2021-7-5 21:38:32

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

孤心浪客 发表于 2021-7-5 21:58:41

深浅 发表于 2021-7-5 22:18:47

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 诗诗专业按摩骨技精湛服务细心,绝对系可遇不可求慨实..