蛇仔明 发表于 2021-7-26 19:55:27

雪玲姐姐 按得又吹得

小弟這段時間大多是留在家中 我本想等收到(消費券)至出動去黃金買PS5既 點知我個老婆突然話要我將(消費券)全數上繳俾佢買美容套票 所以我咪只好死狗咁用自己D私己錢去買囉 我見橫豎都要大出血咯 咁咪順便去埋 雪玲姐姐 度出埋D火囉
今次我就唔止玩吹爆呀 順手玩埋按摩一於就推鬼埋油添雪玲姐姐 既吹爆我就試過幾次喇 推油按摩都係第一次所以有D期待 一開始就很有驚喜推按手法都非常之唔錯 力度充足,手法到位,絕對舒緩佢同我按摩同吹蕭都一樣係全程加足晒料 高速吸啜,招招深喉,又吞又瀨 吹到我爽到全程不停咁震爽震非常 我一直死忍唔射佢就越吹越快,越吞越入但佢一出大招指插我前列腺時 我真係忍無可忍啦!一野射哂出來 唔知係咪射得太多同太勁 今次真係射到佢成口都係要嘔番出來 雪玲姐姐 就話我:你谷左好多耐呀?D精又會多成咁既 保守估計可能有大半枝(益力多)咁濟 搞到我自己都覺得有小小唔好意思添

**** Hidden Message *****

深浅 发表于 2021-7-26 19:56:09

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

丽丽 发表于 2021-7-26 20:16:56

果断MARK,前十有我必火!

洋妞西门庆 发表于 2021-7-26 20:38:57

不错,又占了一个沙发!

zixi2331400 发表于 2021-7-26 20:59:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

阿耀 发表于 2021-7-26 21:19:24

不错,又占了一个沙发!

广深政宝 发表于 2021-7-26 21:42:28

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

gssasd 发表于 2021-7-26 22:02:46

膜拜神贴,后面的请保持队形~

性感ㄨ不是骚 发表于 2021-7-26 22:23:59

不管你信不信,反正我是信了。

枫飞羽 发表于 2021-7-26 22:44:38

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 雪玲姐姐 按得又吹得