xinjiao 发表于 2021-11-1 19:38:07

今日難得偷到時間會一會佳人

今日終於約到妲己~上兩水都唔岩時間食唔到,今日難得偷到時間會一會佳人。
今次轉左去鳳鳴,一向都有d怕日光日白走去呢度,但為左食囡無辦法都要硬著頭皮衝上去。
開門先入眼簾既係一條深深既事業線,樣子唔錯,閒談左幾句就開始卸甲沖身。
嘩!囡囡一解甲,真係不得了,一對挺波彈出黎,忍唔住手開始要渣幾野,軟熟得黎又好firm下,好好手感,皮膚仲幾滑下!大波得黎又有腰,真正瘦底大波,視覺上顯得對波更大!
有基本侍浴,乾身後囡囡坐係我脾上俾我玩左一輪大乳,好有實在感好好揸手,我不時將個頭埋落雙乳度⋯好香好軟熟⋯之後俾囡囡錫lin再吹奏一輪,吹得好舒服,照顧晒周邊位置,又不時有眼神交流⋯差d忍唔住要爆⋯之後正場就都係幾個pose,值得一讚係囡囡唔會急於要令我爆發,好鬼馬咁問我真係俾佢騎我先?心知不妙既我梗係等我先攻啦,慢慢抽插一輪之後見時間差唔多,轉防守等囡囡策騎,果然唔洗幾下加鞭就衝線完場。事後一樣有侍浴再吹左陣水就放低家用走人。

爽YY既一發,呢個性價比無得彈,已將妲巳列入返食list上。

dhsn521 发表于 2021-11-1 19:38:20

哥顶的不是帖子,是寂寞!

阿涛 发表于 2021-11-1 19:59:01

不错,又占了一个沙发!

qmm520 发表于 2021-11-1 20:19:02

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

3536165535 发表于 2021-11-1 20:39:09

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小夏15814288781 发表于 2021-11-1 20:59:40

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

婷婷 发表于 2021-11-1 21:19:55

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

zh183009 发表于 2021-11-1 21:39:56

不错,又占了一个沙发!

美惠子 发表于 2021-11-1 22:00:20

不错,又占了一个沙发!

qishudj 发表于 2021-11-1 22:21:01

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 今日難得偷到時間會一會佳人