suofenglove 发表于 2021-11-17 20:07:54

風騷美艷新女車厘子任砌45分鐘只 預約還送環保吹,

樣靚波大有服務,即時打電話落CALL,放工打的入閘,聽師兄話車厘子招呼好好,真係全程笑容滿面,服侍周到,二話不說要開佢波啦,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,車厘子一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,係沖涼房比車厘子逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,車厘子水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上到床,回氣時車厘子問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,埋牙笠袋傳教士式男上衝刺,車厘子個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再轉第二招女上狂坐我一輪,車厘子發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,最後一程玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

**** Hidden Message *****

huajiaquan 发表于 2021-11-17 20:08:23

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gfmv 发表于 2021-11-17 20:29:03

膜拜神贴,后面的请保持队形~

小倩9521 发表于 2021-11-17 20:49:43

啥也不说了,楼主就是给力!

阿华 发表于 2021-11-17 21:12:24

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

suofenglove 发表于 2021-11-17 21:33:15

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小马13790418002 发表于 2021-11-17 21:54:17

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

深圳阿枫 发表于 2021-11-17 22:14:20

膜拜神贴,后面的请保持队形~

深圳李哥 发表于 2021-11-17 22:35:09

不错,又占了一个沙发!

晴儿 发表于 2021-11-17 22:55:11

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 風騷美艷新女車厘子任砌45分鐘只 預約還送環保吹,