gssasd 发表于 2021-11-22 19:19:19

女朋友火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿

咁啱去開嗰頭,就比我遇到女朋友,真係有D沉船感覺,遇上靚女女朋友,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,第一時間就主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,好夠激情,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,上床DUP骨,女朋友技術上次試過已經話佢係有料到的,推拿捏按都好到位,我哩D鐘意DUP骨的都會鐘意佢手法,無它嘅,DUP得舒服又爽!主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,隨即帶套正場,帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,之後男上開插,女朋友好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,最後抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。佐敦女朋友多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。

**** Hidden Message *****

雪花玲 发表于 2021-11-22 19:20:25

啥也不说了,楼主就是给力!

liwei175 发表于 2021-11-22 19:24:17

dddddddddddddd

15015138369 发表于 2021-11-22 19:45:24

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

猴赛雷 发表于 2021-11-22 20:05:40

啥也不说了,楼主就是给力!

曼妮芬 发表于 2021-11-22 20:27:30

不错,又占了一个沙发!

xinjiao 发表于 2021-11-22 20:48:04

果断MARK,前十有我必火!

郝晓琳 发表于 2021-11-22 21:08:07

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

寶寶_jaina 发表于 2021-11-22 21:28:13

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

imm134 发表于 2021-11-22 21:49:53

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 女朋友火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿