月缺花残 发表于 2021-11-22 19:21:48

甜心BB熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死

約巨乳美女甜心BB,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,喺床上慢慢嘆,甜心BB熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,即時男上壓住甜心BB一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,轉位來個女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,最後轉身對住塊鏡;企喺甜心BB後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~甜心BB好似女朋友咁,想唔番食都幾難。

**** Hidden Message *****

丽丽 发表于 2021-11-22 19:22:20

哥顶的不是帖子,是寂寞!

老陈001 发表于 2021-11-22 19:42:56

不管你信不信,反正我是信了。

bbt555123 发表于 2021-11-22 20:03:06

不错,又占了一个沙发!

淡水阿辉 发表于 2021-11-22 20:23:16

不管你信不信,反正我是信了。

阿华 发表于 2021-11-22 20:44:35

膜拜神贴,后面的请保持队形~

麦当娜 发表于 2021-11-22 21:04:41

不错,又占了一个沙发!

蛇仔明 发表于 2021-11-22 21:27:46

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

皇家国际 发表于 2021-11-22 21:48:49

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

林涛 发表于 2021-11-22 22:09:42

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 甜心BB熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死