evasyy 发表于 2022-3-7 19:42:01

2仟后波神翻版叶孑媚,43寸天然巨乳挟肠中出皆品高級環保吹奏鯉魚嘴吸啜力強

身材真係還fit,上下摷,佢話唔駛咁急!幫手除曬啲衫,小喬先教好水再一齊沖,好仔細,一路沖一路係 咁卒我JJ,卒到鬼死咁硬,跟住前後波推,左磨右磨JJ開始有反應,水中簫,技術ok,係咁啜,啜到硬咗,真係忍唔住差D爆咗,沖涼真係好貼心,幫手抹乾身之後出去DUP,開始按肩,力水夠,好舒服,按落腰仲好夠力,穴位幾準,骨技真係吾錯,按到我好舒服,做埋後背既大動作,鬆完個身推油,先在肌膚上塗好精油,再沿著淋巴的分佈同穴位按摩,推油力度更加大,要我叫佢輕手啲,推一輪,雙手r patpat,r袋袋,騷騷麻麻,撩下龜頭,轉下尖頂部位,好敏感,有功架,巧舒服!再黎個吹奏,食蛋,爽死呀,再黎個波波夾腸腸,差d比佢夾爆埋,上套,先男上,奮力插,佢個波搖來搖去,轉pose我轉推,兩隻手從後揸住佢個波,係後面大力插,插到爆埋,高挑巨乳潘金莲,正呀,沖埋涼比低家用同tips走人.掃春袋一流!

**** Hidden Message *****

黄生a 发表于 2022-3-7 19:43:14

果断MARK,前十有我必火!

54nb 发表于 2022-3-7 20:06:43

膜拜神贴,后面的请保持队形~

莞式小马 发表于 2022-3-7 20:26:59

不错,又占了一个沙发!

冰冷的板凳 发表于 2022-3-7 20:47:41

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小妖精 发表于 2022-3-7 21:07:55

不管你信不信,反正我是信了。

豪门小天 发表于 2022-3-7 21:28:07

啥也不说了,楼主就是给力!

广深政宝 发表于 2022-3-7 21:50:17

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xky1314 发表于 2022-3-7 22:10:24

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

bwyy2012 发表于 2022-3-7 22:30:29

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2仟后波神翻版叶孑媚,43寸天然巨乳挟肠中出皆品高級環保吹奏鯉魚嘴吸啜力強