dorgel 发表于 2022-3-24 20:46:14

一線鮑靚妹幼幼後生女45分鐘任砌任奶任爆任錫

於出動去親精啦,就搵咗一線鮑靚妹大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,跟住開始沖涼,幫我波推,好甜蜜既感覺,令我不斷強化小弟!水中簫送冷熱水吸蛋蛋,浴室係服侍左十幾分鐘,單單侍浴服務已經抵啦。床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,囡囡施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹奏,啜鳩頭,瀨鳩根,深喉不斷,淫蕩電眼,幾乎畀佢電暈,可想而知佢電力有幾強,捽幾吓佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,拿拿臨傳教士式屌一線鮑靚妹,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,再轉一招自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,差唔多啦,後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。今次同一線鮑靚妹玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

**** Hidden Message *****

宏大123 发表于 2022-3-24 20:48:10

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

淡水55667 发表于 2022-3-24 21:08:27

哥顶的不是帖子,是寂寞!

ilxd 发表于 2022-3-24 21:29:07

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

极品凉茶 发表于 2022-3-24 21:50:08

香水有毒 发表于 2022-3-24 22:10:50

狼总 发表于 2022-3-24 22:32:43

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

深圳陈妹 发表于 2022-3-24 22:53:03

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

广深莞直选 发表于 2022-3-24 23:14:05

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

爱桑拿99 发表于 2022-3-24 23:35:19

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 一線鮑靚妹幼幼後生女45分鐘任砌任奶任爆任錫