my9449 发表于 2022-3-28 19:33:30

條女老強我,個窿又窄又短,超好好屌

大波玫瑰風騷美艷又惹火,36D雪白大波呼之欲出,
美臀靚羅曲線浮凸,招呼殷勤善解人又夠熱情主動,態度和藹可親;
幫我除衫沖涼,入去浴室沖涼,
沖涼利用熟純嘅性技配合挑逗手法,波推夾腸,樣樣做到足,樣樣都咁正,
深喉水中簫爽到我神魂顛倒慾火攻心上床。
床上我興奮吸吮佢兩邊提子,爽到佢低吟高叫不斷搶攻⋯⋯
漫遊服務,自動波錫lin,姣味十足,
銷魂毒龍鑽,鑽到我呀呀係咁淫聲呻吟,
奶袋啜蛋,環保吹奏,高級組,深淺快慢,做得投入又到位,
成個奏樂大師咁直笛橫簫吹得津津樂道,加添打轉,對吹簫眼望住我黎吹,
少D定力都頂唔順,吹到我條鳩硬如鐵筆,爽到我忍不可忍叫停帶套到主菜!
主動女上佢姦我,個窿又窄又短,超好好屌,不停搖如狼似虎,
跟手想我從後挺進,支棍長驅直推,
經過百幾十狂轟後,推到佢水如泉湧呱呱大叫,
女女大叫頂唔順,拔袋狂啜環保口爆,
最後一滴精子都啜清光,正到無倫!

**** Hidden Message *****

阿涛 发表于 2022-3-28 19:34:42

不管你信不信,反正我是信了。

qishudj 发表于 2022-3-28 19:55:00

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

12431 发表于 2022-3-28 20:16:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿峰 发表于 2022-3-28 20:38:49

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xiaomei001818 发表于 2022-3-28 21:00:33

洋妞西门庆 发表于 2022-3-28 21:20:57

gogogo_a1 发表于 2022-3-28 21:41:07

qwe123 发表于 2022-3-28 22:01:23

黄生a 发表于 2022-3-28 22:23:58

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 條女老強我,個窿又窄又短,超好好屌