liuxiao30 发表于 2022-4-8 21:16:25

奶霸小小任屌任爆絕無虛假 一定給你賓至如歸的感覺 含吹奶做45分鐘內任射N次

人靚聲甜,波大西窄,仲有超班服務,幾忙都要上去happy吓啦,新女奶霸小小任屌任爆樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,乾身上床,趴係度比奶霸小小任屌任爆按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,之後帶套埋牙,先來個男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,之後奶霸小小任屌任爆騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。今次同奶霸小小任屌任爆玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

**** Hidden Message *****

caoliu1220 发表于 2022-4-8 21:16:29

不管你信不信,反正我是信了。

小雅123 发表于 2022-4-8 21:36:56

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

msyy2018 发表于 2022-4-8 21:57:56

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

淡水55667 发表于 2022-4-8 22:18:06

膜拜神贴,后面的请保持队形~

xixi51 发表于 2022-4-8 22:38:16

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

唯美 发表于 2022-4-8 22:58:17

果断MARK,前十有我必火!

小龙哥 发表于 2022-4-8 23:19:24

果断MARK,前十有我必火!

yeye201688 发表于 2022-4-8 23:40:18

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小龙哥 发表于 2022-4-9 00:00:33

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 奶霸小小任屌任爆絕無虛假 一定給你賓至如歸的感覺 含吹奶做45分鐘內任射N次