无语心情 发表于 2022-4-12 20:11:32

星级样貌前凸后翘索到爆,样靓身材正多汁多水莞式一条龙漫游服务

43寸嫩乳偷食陀地妹43寸巨乳眼大大,电力十足,样淫够姣,非常热情身材:有前又有后,对波涨卜卜,浑圆Pat Pat,好西好水,技术:前后侍浴,有冰火水箫,大车,毒龙,环保吹,口爆,事后箫,叫床声好得,服务:技术型,顺德人,投入又好服务,主动又细心,见渠放完假,拿拿声去搵佢,囡囡样淫够姣岩晒我口味,入闸后,大波陀地43寸巨乳人奶颜射热情如火,同渠考下车牌,一考即有大车牌,渠狼死过我,揽实我大车特车,车住入浴室冲凉,一边车一边洗劲,车到不识口,帮我冲凉清洗小弟弟,真系玩到勃起晒,就来冰火水中箫,技术好唔错,箫得舒服,望住你吹唔停,差少少俾佢吹左出黎,洗干净出去,抹干身上床,先同我大车一阵又玩下我小弟弟,好有女友feel,渠趴上黎从上身奶到下身,几乎奶匀我每一吋肌肤,又吹又啜蛋又奶袋,含住波仔吞吐一番,其间舌头仲扫埋屎忽窿,再深入咁钻一轮,呢下真系要加分,渠含住鸠头成碌吞晒入去,感觉好捻冰凉,横箫直笛吹到雪雪声,吹功好了得,深喉,吸啜,环保吹左好耐,吹唔叫唔停,好捻舒服,再黎上下快慢吹奏,有眼神,玩埋六九,渠愈吹愈狼,吹到小弟弟又粗又硬,我差D就升天,拿拿声上套就博老命,估唔到佢话要女上,好啊,睇下渠骑功如何?临入西前,大眼妹话:「放心啦,我一定会榨干你!」仆渠街啦,骑术属超班马,渠完全叹紧我咁,九浅一深,九深一浅,时快时慢,节奏有序,腰力惊人,43寸嫩乳偷食陀地妹食头当我系只马,自己系练马师,全程俾佢食住,你话仆唔仆街?唔得啦,换姿势男上女下,囡囡好兴奋,淫声不断,个西夹得好紧,好舒服,忍唔住起身俾佢同我吹到口爆,含住精做埋事后箫,爽晒!事后浴后,俾钱走人

**** Hidden Message *****

广深专线鸡地 发表于 2022-4-12 20:13:30

哥顶的不是帖子,是寂寞!

淡水国际李涛 发表于 2022-4-12 20:34:42

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

深圳阿枫 发表于 2022-4-12 20:54:43

szsn0755sn 发表于 2022-4-12 21:17:03

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

2804302032 发表于 2022-4-12 21:37:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

lieweijia 发表于 2022-4-12 21:42:46

阿杰 发表于 2022-4-12 22:03:32

不错,又占了一个沙发!

m_166 发表于 2022-4-12 22:24:22

不错,又占了一个沙发!

高强 发表于 2022-4-12 22:45:49

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 星级样貌前凸后翘索到爆,样靓身材正多汁多水莞式一条龙漫游服务