CAOGT 发表于 2022-4-19 21:53:29

喷水小野猫 任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫服务有保证45分钟

一字记之曰~靓,小弟已经四张野,搵女一定要靓之余,波大箩大加服务就更重要,所以睇中咗太子喷水小野猫 ,E条女貌美如花,笑起黎好似识放电咁,白滑大波加大箩,有腰仲要风情期种,唔上都唔得,太子喷水小野猫 为搵快钱,处女下海,天真无邪加上楚楚可怜慨样子,外貌俏丽,充满青春气息,一双大波呼之欲出,真系令人嗒晒糖,合晒我口味。见喷水小野猫 有D怕羞,我就帮渠除衫,身材都冇得弹,36D大波,小弟施展揸波龙爪手,新女新波,劲好揸手,仔细帮我冲干净,就同我玩波推、水箫,我衰衰咁问渠头先食唔饱吗?渠居然回我一句,都系你啦,条肠咁好食,忍唔住口。真系开心,冲凉大家已经玩得情绪高涨。上到床,先帮我全身按,力度由轻到重,一d都唔马虎,按到我舒舒服服嗰种,跟住就推油,推至全身上下推松哂,真系好手势,黎到细佬位就梗系成支含住黎吹啦,快慢节奏掌握得好好,爽到我喺爆与未爆之间来来回回,激到好似坐紧过山车咁,上套即黎男上疾速劲冲刺,吊到渠自然水不断涌出,之后主动骑上嚟,迎风摆柳,摇UN恰档,舒服死了,渠下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精华,到最后都系推车狗仔式,坚硬慨细佬不断向前推,推到啪啪声,渠慨呻吟声真喺冇得顶!一唔屌到喷水小野猫 狂叫先派货畏饱渠,唔屌唔知身体好,未食过床上达人喷水小野猫 ,未算真正享受过性爱。

**** Hidden Message *****

深圳莞式一条龙 发表于 2022-4-19 21:53:34

膜拜神贴,后面的请保持队形~

xsheng1983 发表于 2022-4-19 22:15:00

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

阿德 发表于 2022-4-19 22:35:57

膜拜神贴,后面的请保持队形~

klxqlqw 发表于 2022-4-19 22:56:13

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

zzww068 发表于 2022-4-19 23:16:21

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xiaomei001818 发表于 2022-4-19 23:38:03

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

lywl88 发表于 2022-4-19 23:58:54

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

mmsn100 发表于 2022-4-20 00:19:32

月缺花残 发表于 2022-4-20 00:39:51

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 喷水小野猫 任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫服务有保证45分钟